dinsdag 12 juni 2018

Het gevoel heeft gewonnen

Vanmorgen kreeg ik in whatsapp een berichtje van de dame die een aantal weken terug hier op Curacao was.
Ze was hier met haar man langs geweest om voer te brengen. Sunny was meteen weg van haar. Ze kroop echt in haar broekzak, zo lief vond ze deze mevrouw. Maar ze had al drie honden. Ze vond het heel naar om haar eigenlijk weer achter te moeten laten, maar ja het verstand zei nee.
Maar het gevoel heeft gewonnen!! Vanmorgen appte ze met de vraag of ik voor sunny een baasje had gevonden. Nee dat had ik niet en aankomend weekend zou ze dan ook naar een andere foster vertrekken. Maar niet veel later appte ze dat ze welkom was. Sunny mag naar Nederland! Ze heeft haar eigen baasje uitgekozen, hoe mooi is dat. 



Zo heb ik toch voor alle honden een plekje weten te vinden. Voor Jenna dan een tijdelijke, maar dat komt ook wel goed. Jenna leert heel veel. Die verblijft in de drukke binnenstad van Utrecht en ziet de gekste dingen. Stadsbussen, bakfietsen, spitsverkeer en ze is al met de trein geweest. Als die niet Nederlandproof is straks! Maar wat er in het water zwemt is toch wel het meest verwonderlijk.
Begon het met een eend, toen werd het een zwemmende buurman.  . 



En vervolgens een flamingo! Die is een stuk groter dan de flamingo’s op Curacao!



Omdat je nooit weet wat er nog meer langs gaat komen, blijft ze er maar liggen. Als een soort wacht. Voor het geval dat.


Heerlijk om haar zo te zien. Hopelijk binnenkort ook zulke foto’s van Sunny.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten