donderdag 21 juni 2018

Colgate smile

Niet zo lang geleden heeft Tico een uitgebreide gebitsreiniging gehad. Dat was op dezelfde dag als dat bij Youri zijn beugel verwijdert werd.
Voor Lexa hadden we dezelfde behandeling ingepland. 


Ze was vanmorgen niet meteen aan de beurt, dus mocht ze wachten in de kennel. Daar keek ze nog vrolijk. Dat zal daarna wel minder geworden zijn.
Om 12.00 uur mocht ik haar weer ophalen. De Colgate smile lachte me tegemoet. Nu zien we haar tenminste weer lopen in het donker.
Toeval of niet, ook deze keer stond er op dezelfde dag dat bij een hond het gebit gedaan werd ook een tandarts afspraak voor één van ons ingepland. Dit keer zelfs voor ons allemaal. De halfjaarlijkse controle. En die doen ze hier automatisch met een reiniging. Niks niet apart afspreken voor de mondhygiënist. Hier sta je een kwartier later buiten met diezelfde Colgate smile als de hond. En dat alles zonder een narcose gehad te hebben. 
Ik kreeg vandaag regelmatig een update over de kleine frummel die ik gisteren bij Thea heb gebracht.
Ze hoort al helemaal bij haar nieuwe pleeggezin. 


Maar van deze foto werd ik toch wel heel erg blij. 


Wat een lieve pleegmama. Dit is zo fijn! Die extra bouwstoffen zijn super goed natuurlijk. Maar het feit dat ze zo binnen het gezin geaccepteerd wordt is voor haar latere ontwikkeling ook heel goed. Van haar zusjes leert ze een hoop, maar ook mama zal haar opvoeden en waar nodig corrigeren.
Zo vertrekt ze straks met een betere basis naar een forever home. 
Wat bij mij vertrokken is, zijn alle benodigdheden voor het fosteren. Alles is vandaag opgehaald. De voorraad manden, dekbedden, lakens, handdoeken, voerbakken, speeltjes en halsbanden. Ook mijn bench waar menig gezin ‘s nachts in vertoefd heeft. Wel gek hoor. Twee auto’s vol zijn verhuisd naar een andere foster die het nu in voorraad houdt. Weer een hoofdstuk afgesloten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten