zondag 2 juli 2017

Gezellig feest

Vandaag had ik echt geen tijd voor dieren Rescue. Mega drukke dag vandaag die maar weinig met honden te maken had.
Vanmorgen wel begonnen met een adoptie. Het gezin dat meneer groen en sproet gereserveerd hadden kwamen ze vanmorgen ophalen. Sproet zat bij een andere foster, dus ben ik met meneer groen die kant uit gegaan.
We zullen hem wel missen hoor. Het was echt een heel makkelijk lief pupje. Zo eentje die z'n kop in je nek legt als je hem oppakt. Om op te vreten vind ik dat.


Daarna snel even tijd voor een broodje, want we hadden weer een afspraak op Hato. Niet voor benches of honden, maar om een nieuwe collega te verwelkomen. En nog wel uit Dronten, de plek waar wij woonden voor we deze kant uit gingen. Het is altijd een leuk evenement. Ik weet nog precies hoe overweldigend wij het vonden toen er zo veel mensen ons stonden op te wachten. Dat voelt fijn, je hebt toch net een emotioneel afscheid achter de rug.
Maar jup, we konden niet te lang blijven hangen want het volgende moest weer gebeuren.
De statafels en laatste boodschappen ophalen voor ons feest. Vanavond hebben we een gezellig samenzijn gehad met veel collega's en vrienden. We vierden de verjaardag nog van Maud die in april 18 werd, ons 20 jarig huwelijk en de bijna 50ste verjaardag van Erik. Omdat die in oktober is en er dan al een aantal van onze vrienden in Nederland wonen, vonden we het leuker om het nu te doen.
Het was erg gezellig en de tijd vloog voorbij. Hierdoor is het blog echt nachtwerk geworden.
Morgen maar eens lekker uitslapen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten