dinsdag 25 juli 2017

You hate it or you love it

Gisteravond was het weer een aardige strijd om wakker te blijven.
Het damesvoetbalelftal heeft geholpen ons bij de les te houden. Het was leuk om dit te kunnen volgen. Op Curacao kunnen we het niet volgen. We hebben geen mogelijkheid om live de NOS te streamen.
Tenminste, mij lukt het niet. Youri was de enige die om 20.00 uur was ingestort. Maud en ik hebben het langer uitgezeten.
Tommy is gisteren enigszins verbaasd uit zijn kooitje gestapt. Wij waren dan wel vertrouwd, maar dat was de omgeving verre van. Het eerste wat we hem hebben laten zien was de kattenbak. Daar maakte hij direct gebruik van en is dat ook blijven doen. Dat is mooi, dat stukje is begrepen.
De rest van de dag heeft hij voornamelijk onder het bed gezeten.
Vandaag was dat totaal anders. Hij was op onderzoek. En hoe doe je dat als kat? Door overal op of in te klimmen. Zo kan je in kastjes, bureaulades, achter gordijnen en onder de bank.
En de trap, die is pas leuk. Die hadden we op Curacao niet. Je kunt daar heel hard van op en af rennen en tussen de spijlen door springen. Tommy heeft niet zo'n last van aanpassingsproblemen, die redt zich wel.
Vanmiddag was ik sinds lange tijd weer eens in de Ikea. Ik weet het, you hate it or you love it, maar ik kan het wel waarderen. Zo veel leuks te zien. Het is dat ik er nu echt niks aan heb, maar anders wist ik het wel.
Maud kon wel haar slag zijn. Ze heeft voor haar nieuwe kamer wat meubels en beddengoed nodig.
Plus een matras. Maar voor je daar een keuze in maakt is het wel fijn te weten wat je koopt.
Even proef liggen dus. 


Dikke pret natuurlijk als je dat samen met je vriendin doet.
De keuze is gemaakt. Niet te hard, niet te zacht, niet te duur. 
Donderdagmorgen wordt alles afgeleverd en gaan we klussen. Tot die tijd leeft ze nog even op een matras op de grond en kleding uit de koffer. Ach, er zijn ergere dingen op de wereld.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten