maandag 24 juli 2017

Hello Goodbye

Nou daar zijn we dan. Aangekomen op Nederlands grondgebied.
We hebben dit keer met TUI gevlogen. Een bewuste keuze vanwege het meenemen van dieren.
Bij TUI vallen dieren onder de bagage kilo's en die mag je bijkopen tot 50 kilo. Dat konden we voor drie personen. Als we het heel gek hadden willen maken konden we dus 150 kilo meenemen. Zo veel hadden we niet nodig, maar we waren een eind op weg. Ik had 110 kilo gereserveerd. Dit kwam door Rover die met zijn bench 35 woog. Daar was Tommy met z'n bench maar niks bij. Die was 6.6 kilo. 
De rest van de kilo's is voornamelijk gebruikt voor de kleding van Maud die mee terug ging. En dan nog een beetje voor Youri en mij. 
De vlucht ging heel voorspoedig. We vertrokken eerder dan gepland en konden ook nog eens in een hogere luchtlaag vliegen waardoor we 1,5 uur eerder arriveerden dan gepland. 
Nederland is een (overdreven) gestructureerd land. Dat is van bovenaf echt wel heel duidelijk. 
Alles netjes in rijtjes en blokken. Hele wijken in dezelfde kleur. Niks spannends aan en eigenlijk ook heel saai. Doe daar dan een beetje regen bij en het beeld over Nederland is weer gezet.

Tommy en Rover hadden de tocht ook goed doorstaan. Ik blijf het elke keer weer spannend vinden hoe en of ze wel aankomen. De diertjes zagen er relaxt uit, dat zat wel goed.


Nadat we de dieren op de kar geladen hadden zijn we snel naar de uitgang gegaan.
Daar stond Maud haar beste vriendin te wachten. Eindelijk zagen ze elkaar weer. Zo leuk dat het contact altijd goed is gebleven en dat het gewoon weer verder gaat zoals het 3,5 jaar geleden is gestopt.


Ze hebben even een mooi 'Hello, Goodbye' momentje gegeven. Als de camera er was geweest was het een echte tranentrekker geworden. Het was in ons geval alleen niet Hello Goodbye, maar Goodbye Hello.
Nadat Rover door zijn baasjes was overgenomen zijn we naar Almere gereden. De dames met Youri met de trein en ik met de broer van Erik met alle koffers, een lege bench en Tommy in de auto. 
En nu dan bijkomen van de jetlag en het daarbij horende slaaptekort. Tommy is onder het bed gekropen om bij te komen van de reis. Ik kruip in hetzelfde bed, maar dan bovenop. 
Morgen wordt een dagje shoppen bij Ikea. Nu al zin in.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten