zondag 23 juli 2017

Laatste keer

En vandaag was het dan zo ver! Natuurlijk staat dan de hele dag in het teken van de reis.
Gelukkig gaat het met Erik op dit moment prima. Nog wel een wat onbestemd gevoel, dus morgen staat een afspraak huisarts op het programma.
Voor mij was het vandaag inpakken, laatste wasjes draaien, stofzuigen, dweilen. En voor mij als foster nog de mooie taak om de familie onder te brengen. 
Ik kreeg bericht van de foster dat ze het geen probleem vond als de mama ook tijdelijk bij haar zou logeren. Ik heb dan ook besloten om haar mee te nemen en naar haar tijdelijk nieuwe onderkomen te brengen. Deze vrouw fostert ook de pups die we een tijd geleden gevonden hebben bij Veeris. Toen waren ze zwaar ondervoed en onder de teken.
En kijk eens hoe ze er nu uitzien?? Super schattig!

Totaal anders dan een paar weken geleden.
De mama met kids voelde zich al heel snel thuis bij hun nieuwe foster. Ze gingen op onderzoek uit en vonden al snel hun eigen vertrouwde mand die ik meegegeven had.


Hier kon ik ze met een gerust hart achterlaten.
Vanmiddag ben ik met Maud nog één keer een rondje gaan lopen met de honden. Ik had het de honden beloofd aangezien ze het nu drie weken zonder ons moeten doen en Erik niet met ze uit kan gaan.
Voor maud was het wel heel raar! Ze gaat Tico en Luna nu een half jaar missen. 
Daarna snel nog even een hapje eten en op naar het vliegveld.
Tommy hadden we vanmiddag al opgesloten in de kamer van Maud. Die was uit zichzelf in de kennel gaan zitten. Deurtje dicht en go. 
En daar gaan we dan. Maud weg brengen en vakantie vieren.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten