woensdag 12 juli 2017

Dik verdiend

Wat een spannende dag was het weer vandaag. Ondanks dat Maud of ze nou wel of niet slaagt naar het hbo gaat, zou het toch wel een bekroning op een jaar bikkelen zijn als ze vandaag de certificaten in ontvangst zou mogen nemen.
Voor het zo ver was moest er eerst nog een mondeling biologie worden gedaan.
En in die tussentijd ging hier ook het leven verder. 
Eerst vanmorgen met Mariska op stap die voor ons de foto's maakt voor de site. Superblij zijn wij daarmee, want een mooie sprekende foto maakt echt het verschil. Dit keer was Luuk aan de beurt.
Luuk is een maand geleden uitgedroogd en mager bij mij gebracht. Na het bezoek aan de dierenarts is hij naar z'n huidige foster gegaan.


Zo was hij op 16 juni. En kijk eens nu!


Wat liefde en verzorging al niet kan doen. Zie hier, vier weken later.
En nu dus klaar voor adoptie, wat hopelijk met deze prachtige foto's weer gaat lukken.
Mijn kleine pluizenbollen verkopen zich zelf. Dat is dan weer het voordeel met het hele kleine grut, dat vind iedereen schattig en aandoenlijk. En als je dan toch zoekende bent naar een pup, dan zijn deze hummeltjes wel ontzettend leuk. Na de fotoshoot stond er een gezin voor mijn deur te popelen van ongeduld. Ze wilde dolgraag de pups bewonderen, want vandaag was de dag! Ze hadden de hele dag ingepland om op te zoek te gaan naar een nieuw gezinslid. Valt niet mee als ook iedereen daar een mening over heeft. En dan is die mening niet altijd gelijk, anders zou het natuurlijk geen probleem zijn.
De keuze werd dan ook nog niet gemaakt, ze gaan ook nog op bezoek bij de panda's. Dat zijn de wit zwarte pups die door Rescue Paws worden opgevangen. 
Maar na het gezin had ik nog een bezichtiging. Dat was van een heel ander kaliber. Geen drukke kinderen, maar een mevrouw alleen. Echt heel veel van de pups heeft ze niet kunnen zien. Een half uur vier kinderen die je van hot naar her slepen maakte zo moe dat ze onder de struik in een diepe slaap vielen. Heel even hebben we ze er weer onder uit gevist om ze te bewonderen, maar ze kropen toch snel weer terug. Maar ondanks dat is er toch een keuze gemaakt! De eerste pup uit het nest is gereserveerd. Het zwarte meisje is de gelukkige. Ze is nog wel te jong om te verhuizen. Pas over een week of drie mag ze naar haar nieuwe baasje. Tot die tijd zullen we het baasje bestoken met foto's en filmpjes. 
En nadat deze mevrouw vertrokken was ging daar dan eindelijk de telefoon. Het was Maud met goed nieuws, geslaagd! Geweldig! Eindelijk kan het afgesloten worden en dan ook nog met een positief resultaat! 
Om 18.30 kwam ze aan op Hato waar we een klein feestje met champagne hebben gevierd.


En dan is het nu eindelijk voor Maud ook vakantie! En die is dik welverdiend.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten