dinsdag 4 juli 2017

Rijbewijs soap

Ik had gehoopt dat de rijbewijs soap vandaag afgerond kon worden. Maar helaas, de soap zet zich nog vrolijk voort. Nou ja vrolijk eigenlijk niet, langzaamaan beginnen we het toch wel zat te raken.
Maud is vanmorgen om 07.00 met Erik mee gereden. Hij heeft haar bij het rijbewijs kantoor afgezet zodat ze er ruim op tijd was. Om 07.30 werd er iets geroepen er werd er gerend. Ja gerend, ongeoordend zooitje. Degene die het snelst waren konden een nummertje pakken, de rest had pech.
Maud zat gelukkig bij de groep met nummertje. Maar het werd allemaal nog mooier.
Toen ze dan eindelijk om 09.30 aan de beurt was (ja, ze heeft hard gerend) bleek dat we zonder adres in de computer stonden. Onbegrijpelijk aangezien we gewoon zijn ingeschreven en we onlangs nog een nieuwe id kaart hebben opgehaald. Heel bijzonder, maar wel vervelend want nu heeft Maud voor niks gerend. We moeten nu naar kranshi, dat is zeg maar het gemeentehuis waar je documenten ( alleen niet je rijbewijs) zoals je paspoort kunt aanvragen en ophalen. Daar moeten we een adres tonen en in laten voeren en dan gaat de rijbewijs soap weer verder. Het rijbewijs halen bij een pakje boter. Was het maar zo, had er met liefde een hele doos voor gekocht. Wat een gedoe zeg.
Ik heb Maud weer opgehaald. Dan maar boodschappen doen bij de appie en een harinkje scoren.


Al een aantal dagen krijgen we melding over een hele lieve hond die ergens vlakbij Westpunt op het strand verblijft en van niemand is. Ze zwemt met toeristen mee en bietst om eten. Of Rescue Paws wat kon betekenen. Ja dat konden we. Er had zich een nieuwe foster gemeld dus de hond kon weg van het strand. Maar het strand waar ze zat was een goed half uur bij mij vandaan. Dan weer terug en door naar de dierenarts en dan door naar de foster. Dat ging ik niet redden, ik had na 16.00 ook al twee afspraken staan. Gelukkig was er iemand die zelf vlakbij dat strand woont zo lief om de hond naar mij te brengen. Super! Ik heb haar overgenomen en naar de dierenarts meegenomen.
Wat een schatje zeg. Ze vond alles prima.


Helaas heeft deze mooie dame wel schade aan haar poot en mogelijk aan haar heup. Waarschijnlijk oude aanrijdingsschade. We gaan foto's maken om te kijken wat de volgende stappen zullen zijn.
Ze is in ieder geval nu lekker onder de mensen. Nu hoeft ze niet meer te bedelen om aandacht en eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten