zondag 30 juli 2017

Niet vergeten

In de stromende regen zijn we vanmiddag richting Den Haag gereden.
Er was de afgelopen 24 uur zo veel water in Almere gevallen, dat viaducten onder water stonden en de brandweer moest komen om het water weg te pompen. Het deed me aan een fikse tropische bui op Curacao denken alleen is het vaak op Curacao daarna qua temperatuur wel weer aangenaam.
Hier niet, tenminste ik vond van niet. Ik heb de hele dag met een vestje aan gelopen. Brrr veel te fris in een shirtje.
Nadat ik bij mijn zus een bakkie thee gedaan had ben ik nog even alleen op stap gegaan.
Vlak bij woont namelijk Chloë. Dat was het pupje dat bij mij was samen met pup meneer groen en meneer zwart. Chloë woont nu bijna vier weekjes in Nederland en heeft het uitstekend naar haar zin.
Morgen gaat ze zelfs met haar baasjes mee op vakantie naar Frankrijk. Dat was dan ook de rede om het bezoek aan haar nog voor vandaag in te plannen.
In tegenstelling tot Renzo was er bij chloë absoluut herkenning. Ik kreeg kusjes, likjes en ze stond tegen me aan. Zo lief! En dat terwijl ze nog niet eens heel lang bij mij gezeten had. Ze kwam natuurlijk bij mijn overbuurman vandaan. Maar ik was zeker niet vergeten.


Ik heb meteen de bench meegenomen waar ze in vervoerd is geweest. Ik neem straks weer wat lege benches mee terug. Dat is het grote voordeel van met TUI vliegen. Daar is qua bagage veel meer mogelijk. 
In de avond kwamen mijn ouders ook op visite naar mijn zus. Zij hadden ons deze week nog niet gezien, dus dat werd hoog tijd. Zo werd het een kleine familie reünie. We blijven nu voor een paar daagjes hier in de omgeving. Genoeg te doen en af te spreken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten