donderdag 20 oktober 2016

Unieke kans

Het is best wel raar om na zo'n break de draad weer op te pakken. Zeker omdat het midden in de week is. Groot voordeel is natuurlijk dat het ook snel weer weekend is, dat dan weer wel.
De afgelopen dagen op Bonaire heb ik gepoogd het honden gebeuren een beetje los te laten.
Soms is echt vakantie hebben meer dan nodig. Het enige waar ik me mee bemoeid heb is de vlucht van het broertje van Salt naar Nederland. 
Het was de eerste keer voor de vluchtbegeleider en de eerste keer voor de foster. Gelukkig gingen en ook twee katten van alle Hadoc mee, waardoor Thea ook op de airport was. Aan Thea kan ik het wel overlaten, die heeft ook al meer dan genoeg honden en katten naar Hato gebracht.
Maar de één is nog niet gegaan of we zijn alweer druk voor de volgende.
Volgende week vliegt Salt naar haar forever home.
Ze gaat daar een heerlijk leventje krijgen bij een wat ouder stel die lekker de tijd voor haar hebben.


En zoals het er nu uit ziet gaat ook Renzo volgende week op reis. Oei, dat is wel even afzien.
Renzo gaat waarschijnlijk een dag later dan Salt. We kunnen ons bed wel op Hato zetten. Renzo in een slaapzakje ernaast. We vallen vast niet op tussen al die gestrande reizigers van insel air.
Een week later mag Sientje dan naar haar forever home. 
Morgen krijg ik mensen die hier nu op vakantie zijn op visite. Zij komen voor Luna 2 en Floppy. 
Deze bijzondere mensen met een enorm groot hart voor dieren willen bij hun roedel van vier honden er nog een vijfde rescuer bij. Ze gaan bij meerdere honden langs en nemen vervolgens hun besluit wie er mee mag naar hun woonboerderij in Frankrijk. Wat zou het toch fantastisch zijn als dat voor Floppy of Luna 2 is weg gelegd. Het liefst voor Floppy eigenlijk nog. Die zou op zo'n groot erf met andere honden goed tot haar recht komen. Wel ver weg van haar vriendje Renzo, maar ze maken beide wel weer nieuwe vriendjes.
Laten we maar duimen dat deze unieke kans voor éen van onze twee kanjers is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten