zondag 16 oktober 2016

Hier feest, daar feest

Vandaag was Erik dan echt jarig. Zijn kado bevalt hem uitstekend.
Bonaire is qua eilanden echt onze favoriet. Het is er rustig en schoon.
Vooral de onderwaterwereld van Bonaire staat bekend als bijzonder mooi.
Voor vanmiddag hadden we dan ook een snorkeluitje gepland.
Als je aan het snorkelen bent heb je natuurlijk geen zicht op je spullen. Normaal zijn we met z'n vieren en is er altijd wel iemand die bij de spulletjes achterblijft. Nu zijn we met z'n tweeën, maar vond ik het wel erg leuk om samen te snorkelen. 
Ik adviseerde Erik dan ook om niks mee te nemen. Het was even slikken. Je portomonee moeten achterlaten is niet niks. En toen ik hem zei dat het beter was ook zijn telefoon thuis te laten was er eerst protest. Gelukkig kon ik hem toch overtuigen alles in de kluis te laten en konden we gaan met een handdoekje en wat snorkelgerei. 
En wat was hij later blij met mij! 
We hadden een plastic tas met onze slippers en kleding in een groot badlaken gerold. Terwijl wij aan het snorkelen waren zijn onze spullen doorzocht. Onze handdoeken lagen drie meter uit elkaar en de plastic tas met kleding lag ongeveer tien meter verder. Doorzocht, maar zonder resultaat.
Helaas liep het voor andere snorkelaars slechter af. Die hadden ook hun spullen op de kant gelaten en daar waren de telefoons uit de tassen gestolen. Gelukkig bleef dit ons bespaard op deze feestdag.
Feest is het ook in huize Boerboom op Curacao. Er wordt zelf gekookt, cola gedronken, chips gegeten. Het is helemaal zo erg nog niet als je ouders er niet zijn.
Ik geloof dat de honden dat ook vinden.
Youri stuurde ons deze foto. Alle honden op bed. Daar is het ook een feestje.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten