dinsdag 4 oktober 2016

Boven verwachting

Dierendag dus vandaag. En natuurlijk worden onze honden en kat niet vergeten. Maar er is geen dag dat ze vergeten worden. Hier is het met recht elke dag dierendag. 
Het nieuwe baasje van Sientje kwam ook nog speciaal voor dierendag langs met wat lekkers.
En niet alleen voor Sientje, maar voor alle honden. Dat werd natuurlijk erg gewaardeerd en direct opgegeten.
Na alle ellende die ik voorbij zie komen op Facebook is leuk nieuws ook niet onaardig.
Vanavond was er in shoppingmall Sambil een speciaal event voor dierendag. Wij waren gevraagd om er ook te zijn en een aantal pups mee te nemen. Nu heb ik zelf geen pups meer, maar éen van onze andere fosters sinds dit weekend weer wel. En zij kon vanavond ook staan, dus dat kwam goed uit.
Omdat ze een grote draadkooi nodig had ben ik die gaan brengen. Zij is ook degene die Salt nu fostert. Dat is ons witte pupje dat straks Kayla gaat heten en naar Nederland gaat.
Ik was zo benieuwd hoe ze het nu deed. En het was boven verwachting. Ze liep niet weg toen we binnen kwamen en liet zich aaien. Ze ging zelfs voor Maud op haar rug liggen om haar buik te laten aaien.



Wat een totaal ander beeld dan de eerste weken bij ons. En wat ben ik er blij mee. Nu weet ik zeker dat het in Nederland ook wel goed komt.
Ik heb ook de nieuwe kleine frommels bewonderd. Afgelopen weekend gevonden in een verhuisdoos ergens in een onbegaanbaar gebied.
Is het geen dotje?


Ik hoorde net dat het event een goed resultaat opgeleverd heeft. Ook dat was boven verwachting.
Er waren vier mensen die wel een hondje wilde adopteren. Natuurlijk hebben ze de hondjes niet meteen meegekregen.
Morgen ga ik ze allemaal bellen en uitleggen wat onze voorwaardes zijn. Als ze dan nog steeds willen gaan we verder met de procedure. 
Vanmiddag zijn Maud en ik gaan kijken bij het strand. We waren op Facebook al een aantal berichten tegen gekomen over dat de zee nog erg heftig was. Eigenlijk wilde we dat wel met eigen ogen aanschouwen. Dus hop in de auto en er naar toe gereden.
We waren niet de enige die er met een camera stonden. Ook voor de lokale bevolking was dit bijzonder. Want bijzonder was het. De duikschool die er zit kreeg de volle laag.


Van het zitje was niks meer over en het water stond tot in het pand. 
De golven waren hoog en indrukwekkend.


Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat de zee weer rustig wordt. Tot die tijd liggen de vissersbootjes op de kant. Wel zo veilig.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten