donderdag 21 april 2016

Vroegertje

Ondanks dat Erik weer thuis was en de kinderen 's morgens kon activeren in beweging te komen, was ik ook vroeg uit bed.
Altijd als er een castratie of sterilisatie gepland staat is het voor mij een vroegertje.
Toby moest nuchter en wel om 8.00 uur afgeleverd worden. In de ochtendspits duurt de rit iets langer dan normaal, dus dat betekent dat ik er nu 25 minuten voor moet rekenen.
Vanmorgen ben ik ruim op tijd weg gegaan. De tuinman zou om 8.00 uur voor de deur staan.
Ik moest dan weer terug zijn. Dat betekent om 7.15 weg.
En ja, dan ben je te vroeg bij de dierenarts. Gelukkig weet ik daar hoe het werkt. Mocht ik de dierenarts nog niet treffen, dan kan de hond in de grote bench voor de deur.
Maar de dierenarts liep er al wel, dus kon ik er mooi nog even bij zijn toen hij vast zijn eerste slaapmiddeltje kreeg.
Daarna dus snel weer terug om de poort te openen voor de tuinman. Ik was iets later, maar gelukkig wist hij ervan en heeft keurig op mij gewacht.
Om 12.30 heb ik Toby weer opgehaald. Hij was blij mij weer te zien. Hij was goed wakker en had de ingreep zonder problemen doorstaan.
Weer thuis was het erg leuk om te zien hoe de andere hem dan begroeten. Ze snuffelen en bekijken hem extra goed. Hij ruikt anders, er is iets aan hem. Ze weten het dondersgoed, denk dat ze de geur van een dierenartsenpraktijk uit duizenden weten te herkennen. En vervolgens heel blij waren dat zij niet de pineut waren.
De pupkes hebben het allemaal goed naar hun zin. Het is erg leuk dat ze elkaar hebben. Heeft de één geen zin om te spelen, dan heeft de ander het wel. De kleine Bacon/Mexx/Hero/ Rémy ( het arme ding zou er nog een identiteitscrisis van krijgen) doet niks onder bij de rest. 


Hij weet inmiddels precies hoe het werkt.
Dat je moet zitten bij een koekje. En dat als ze 's avonds naar de kennel gaan ze nog een handje voer krijgen. Die andere twee weten dat natuurlijk al een tijdje. Die rennen tegenwoordig vast vooruit en wachten op mij in de kennel. Dat doet die kleine nu ook. Mooi om te zien.
Kleine bacon/mexx/Hero/remy is lekker aan het groeien. De ribben zijn niet meer zichtbaar. Eigenlijk is hij nu niet anders dan elke gezonde pup. Volgende week krijgt hij zijn tweede enting en dan mag hij ook ter adoptie. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten