maandag 25 april 2016

Vol keuzes

Het stond al even gepland, maar vandaag was het dan zo ver. Maud had nog recht op een verjaardagsfeestje met vrienden en vriendinnen. In de vakantie is dat natuurlijk het makkelijkst plannen.
Gelukkig voor Maud was van haar vriendengroep niemand op vakantie. Vrij uniek, want afgelopen vrijdag en zaterdag was er een ware uitloop van expats die op familiebezoek naar Nederland gingen.
Ik had natuurlijk de taak om als taxichauffeusse te dienen. Omdat het strand dat bezocht ging worden op 40 minuten rij afstand lag, kon ik niet anders dan ergens daar in de buurt mij op het strand settelen.
Op en neer rijden was zo zinloos, dat ik beter zinloos op een strandbedje kon toeven.


Wat wij hier te veel hebben, hebben jullie in Nederland te weinig. Het was vandaag zo warm! 
Zelfs in de schaduw op het strand was het niet uit te houden. Maar ik zal niet klagen, je zal maar in Nederland op de camping staan. Lig ik toch liever weg te puffen op het strand.
Na thuiskomst werd door Maud de koelbox geleegd. Hierin zaten twee zakken ijs, die natuurlijk inmiddels grotendeels gesmolten waren. Maakt niets uit. Water, modder, ijsblokjes, de dames pup waren er als de kippen bij. Leuk! Je kunt er in graaien, ze in de bek nemen, aan likken. Één groot feest.


Het is erg leuk om te zien hoe alles met elkaar speelt, maar ook hoe alles elkaar nadoet.
Het leven van een pup is vol keuzes. Wil je binnen of buiten liggen?
Lig je links om of rechtsom? Lig je op de drempel of er net voor?




Maar hoe we dan ook besluiten te gaan liggen, de neuzen wijzen dezelfde kant uit.
Goed zo, zo komen we er wel. ;-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten