donderdag 6 augustus 2015

Nieuwe ontmoetingen

Zoals jullie gemerkt hebben was het gisteren onmogelijk om het blog online te krijgen.
Het is afhankelijk van het weer en het aantal mensen dat het internet gebruikt.
Ook nu weer is het bewolkt en licht het op van het aankomend onweer. Dus waarschijnlijk zal opnieuw het blog pas morgen verschijnen. (Mocht het er wel opstaan, dan is het dus toch gelukt).
Morgen gaan we deze lokatie weer verlaten. Hopelijk is het internet op de nieuwe lokatie iets beter en kan ik ook weer dagelijks foto's plaatsen. Juist nu we op zo'n mooie lokatie zijn is het zonde om niet te kunnen laten zien hoe mooi het hier is.
Vandaag hebben we echt helemaal niks gedaan. Iedereen had het lopen van gisteren nog in de benen en geen behoefte om wat voor activiteit dan ook te doen.
Ook dat moeten we accepteren. Wij nemen ze mee op jungletour, maar snappen ook dat er dagen vrij af bij moeten zitten.
Ons verblijf in deze lokatie was erg leuk. We hebben een hoop nieuwe mensen mogen ontmoeten. 
We waren hier de enige Nederlanders en dat was prima. Op alle andere lokaties kwamen we regelmatig Nederlanders tegen, hier voornamelijk Amerikanen. Er waren wat Amerikaanse kinderen en een Spaans talige jongen van Youri zijn leeftijd. 
Ondanks de taal werd er veel met elkaar gespeeld. Zwemmen en gek doen was favoriet. Grappig om te zien dat leeftijd en afkomst op zo'n moment geen rol spelen. Iedereen heeft vanavond afscheid van elkaar genomen. Facebook namen werden uitgewisseld en beloftes om elkaar te blijven contacten werden gemaakt. Een mooie ervaring erbij en nu klaar voor een volgende rit met weer nieuwe mooie momenten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten