vrijdag 1 december 2017

Zendingsproject

Vanmorgen was de allereerste keer dat ik niks had staan. Lekker, ik had nog wat administratie dat echt moest gebeuren. En natuurlijk het vaste ritme van schoonmaken, wassen enz.
Ondertussen is het een genot om naar de honden te kijken. Het is hier dolle pret met de ratjes. Het zijn pittige dametjes. Als de grote honden spelen rennen ze er gewoon tussen en met de rest mee. De allerkleinste van de twee doet dit dan al keffend.
Het is gewoon koddig. Het lijkt net of ze een piepje onder haar poot heeft. Bij elke stap hoor je een kef.
Ze daagt Bailey uit door rondjes om de tafel te rennen en doet dat bij Senna door onder haar door te gaan.
De school van mijn zus heeft dit jaar Rescue Paws als zendings project gekozen. De kinderen uit groep vier hebben namen bedacht voor de twee ratjes. Één van de namen was Kiki. Ja dat past wel bij deze bijdehante dame.
Voor de school van mijn zus schrijf ik nu elk weekend een aangepaste kinderversie met de belevenissen van elke week. Deze wordt dan op maandag voorgelezen. Zo blijven ze betrokken en hoop ik dat ik ze voldoende in laat zien waar het ingezamelde geld naar toe gaat. Uit de andere namen die door groep vier genoemd werden heb ik Roos gekozen als naam voor het andere pupje. Het is natuurlijk erg leuk voor de kinderen dat ze na meegedacht te hebben ook zien dat de namen daadwerkelijk gebruikt worden. Roos en Kiki dus. 
En dan weer even totaal over naar ander nieuws. Morgen is Youri jarig, 16 jaar alweer!
Hij wilde dit heel graag vieren met z'n vriendinnetje en beste vriend. Die zijn vanmiddag uit school meegekomen om met elkaar een leuke middag/avond te hebben.
Ze hebben gezwommen, op de laptop een film gekeken en gebowld.


Vanavond hebben we sushi gegeten. Gelukkig mochten wij ook aan dezelfde tafel zitten als de jarige met z'n vrienden. Valt weer mee.


Het was heerlijk! Echt om je vingers bij op te eten. Inmiddels zijn we weer thuis en wordt er straks nog lang film gekeken. Misschien ook nog wat geslapen, maar ach als dat niet zo is halen ze dat de nacht erna wel weer in. Morgen maar niks gepland verder. In ieder geval niet met Youri. Vermoed zo maar eens dat hij ondanks dat hij jarig is niet in een hele uitbundige stemming zal zijn. Ik weet hoe hij kan zijn na een nacht met weinig slaap, net als ik. Hij heeft het niet van een vreemde.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten