zaterdag 9 december 2017

Recordtijd

Honden zijn heel gevoelige dieren. Voel jij je wat minder, dan voelt zo'n diertje dan aan en komt je extra liefde brengen. 
Zouden ze dan ook voelen wanneer ik zo graag even die eerste voetstappen zou willen zetten in een laag verse sneeuw? En dat ik het wil voelen aan mijn handen, en dan zo lang wil vast houden tot je vingers ervan gaan tintelen.
Ja ze moeten het gevoeld hebben, kan niet anders. Ik had vanmorgen ook verse sneeuw. Kreeg er alleen geen koude handen van en het knisperde ook niet. Maar wit was het wel.


Een ietsie pietsie beetje dan. Maar ik vond dit ook meer dan genoeg. Goed bedoelt, maar deze sneeuw smelt niet en moet ik dus opruimen. 
Genoeg gesneeuwd hier. Over op de orde van de dag.
Een dame die voerbakken en puppy trainings matjes kwam brengen en daarna mensen die interesse hadden in Wimpie. Wimpie niet zo in hun. Hij was druk met de ratjes en een stuk mergpijp. 
Deze mensen zouden ook nog bij Boy en Jimmy gaan kijken. Het was dus even afwachten voor wie ze zouden kiezen.
Eind van de middag kreeg ik bericht dat het Wimpie was geworden. Morgen wordt hij opgehaald.
Verrassend aangezien wimpie zich niet echt van z'n beste kant liet zien, maar ze waren toch voor hem gevallen.
Ik had daarna nog net even tijd om naar de kerstboom winkel te gaan. Ik ga elk jaar naar dezelfde winkel. Het is een pand dat het hele jaar leeg staat en waar in december kerstattributen en later vuurwerk wordt verkocht. 2 januari wordt alles weer opgeruimd en staat de winkel weer leeg tot eind november.
Er stonden weer minstens 8 jongens te wachten om je te helpen. Het gaat hetzelfde als met het inpakken bij de supermarkt. Als je ze laat helpen geef je ze op het eind een fooi. 
Toen ik binnen kwam werd me direct gevraagd of ik voor een kerstboom kwam. Nee voor een nieuwe bikini. Zit ik hier niet goed dan? Nou doe dan maar een kerstboom. Je had dat gezicht moeten zien!
Ik geloof dat ik dit keer een kerstboom in een recordtijd had. Na twee bomen die me geshowd waren was de derde de boom die me aansprak. Inpakken en wegwezen dan maar.
Hij staat nu uit te hangen en in vorm te komen. Morgen gaan we op de versiertoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten