zondag 17 december 2017

Boetes

De nieuwe mama met pups geeft nog veel onrust in huis.
Mama verdedigt haar kinderen en dus mag niemand achter het huis langs. De rest vindt dit weer onzin natuurlijk en laat dit weten door te gaan blaffen. Mama beantwoord dit ook met blaffen en zo is de herrie compleet. Als een politie agent sta ik de boel te sussen en te bemiddelen. 
Ik hoop dat het bij beide partijen binnen komt, anders moet ik toch boetes voor onnodig blaffen gaan uitschrijven.
Het is niet alleen maar onrust. De mama hond maakt ook dankbaar gebruik van de veiligheid en de rust achter in de tuin. Hoe heerlijk is het om te slapen terwijl een paar van je kinderen drinken. Dat je je helemaal geen zorgen hoeft te maken en rustig kunt blijven liggen!


De moederhond is heel mager. Als je goed naar de foto kijkt zie je haar heupbotten uitsteken. De lange vacht verbloemd eigenlijk de werkelijke staat van de hond. Veel te mager. Ik vind de pups ook niet echt heel vol en dik, die kunnen ook wel wat extra's gebruiken. Nou zijn ze ook op de leeftijd dat bijvoeren al kan. Vanmiddag ben ik dan ook even een paar pakken geitenmelk gaan halen. Brinta had ik nog en puppenbrokken uiteraard ook. De Brinta gebruik ik om de melk iets dikker te maken. Zo wordt het een soort papje. Mama krijgt ook drie keer op een dag eten, die heeft mee mogen genieten van de Brinta.


De pups doken op het bord! Binnen no time was het leeg. Nog even nagelebbert door mama.


Dit was dus een goeie zet, morgen krijgen ze weer.
Vanavond ben ik naar boca Sami gereden. Weet je nog van die Amerikaanse toeristen die zich bekommerden over een aantal honden in hun straat? Twee van die honden worden morgen gesteriliseerd. We hebben ze vanavond vast opgehaald. Dan weet ik zeker dat ze nuchter zijn en dat ik morgen ook niet hoef te gaan zoeken. 
Ze hebben met z'n tweeën een hokje achter gekregen en zullen daar een paar dagen vertoeven. Tot ze weer veilig de straat op kunnen. 


Het hok en de dekens waren wat onwennig. Ze keken en snuffelde er eens aan. Het zal vast wel als positief ervaren worden. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten