zondag 10 december 2017

Het zou toch niet!

Deze dag mag toch wel de boeken in als succesvol.
We begonnen vanmorgen vroeg met het lezen van alle berichtjes en andere spam.
Ik zag een berichtje van de nieuwe baasjes van Wimpie. Die zouden eigenlijk naar het strand gaan en aan het eind van de middag Wimpie ophalen, maar het was niet zulk heel geweldig weer. Beetje bewolkt, wat wind en soms een buitje. Hierdoor wilden ze toch eerder komen en of dat kon.
Ja hoor, dat kon zeker. Om 10.30 namen we afscheid van Wimpie. Hij zal zeker even moeten wennen. Hij was goede vriendjes met Bailey en komt nu bij mensen zonder andere hond. Maar ze gaan veel met hem ondernemen, dus komt hij niks te kort.


Dag Wimpie, doe je best knul!
Niet veel later kreeg ik een jong stel op visite die interesse hadden in Senna. Ze hebben al een hond die eigenlijk net als Senna is. Een beetje lomp en groot. En daar zochten ze een speelmaatje voor.
Het was heel bizar. Senna voelde aan dat ze voor haar kwamen. Ze is altijd nieuwsgierig naar de mensen die langs komen. Laat zich altijd aaien en doet nooit zo ingewikkeld. En nu? Ze rende weg, kwam amper kijken en liet zich al helemaal niet aaien. Oei wat lastig. Zo konden deze mensen Senna niet echt leren kennen. Toch bleven ze geïnteresseerd en hadden we overleg hoe nu verder.
We hebben besloten het andersom te doen, dus zij niet nog een keer naar mij, maar ik met Senna naar hun.
Konden we meteen ook zien hoe de honden op elkaar zouden reageren. 
En uiteindelijk ben ik dezelfde middag nog met Senna die kant uit gegaan. En wat denk je? Daar is ze vrij snel op haar gemak. Loopt wat door het huis en de tuin en laat zich aaien. Ook de andere hond vindt ze prima. 


Na een uurtje ben ik gegaan. Senna keek nog een beetje zo van wat moet ik met deze situatie, maar ik weet zeker dat het goed gaat komen. Dat is dus hond nummer twee vandaag.
Vanmiddag had ik voor Rescue Paws een post gemaakt met wat honden die ter adoptie zijn. Onder andere Bailey stond in dat rijtje. En laat er nou iemand verliefd zijn op Bailey! Dinsdagmorgen komen ze kennis maken. Het zou toch niet waar zijn! Drie honden in drie dagen. Geeft wel weer mogelijkheden voor opvang nu er zo enorm gedumpt wordt. Ik ga duimen dat het dinsdag een match is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten