dinsdag 12 december 2017

Lekker rennen

Gisteren na het afscheid van Bailey waren er toch even tranen. Drie honden binnen 24 uur was veel.
Voor allemaal heb je toch je best gedaan. Bailey kwam twee maanden geleden wat schuw en afwachtend binnen. Hij is als veel meer zelfverzekerde jonge hond weggegaan.
Gisteravond kreeg ik al de eerste foto's van Bailey in zijn nieuwe huisje. Hij heeft het echt enorm getroffen. De honden zijn daar de kinderen. Gisteren was de eerste foto van Bailey op de bank.
Vanmorgen kreeg ik een foto met Bailey op bed. Hij had de hele nacht op bed geslapen.


Nou, dat mocht hij bij mij nog niet eens. Ik bedoel maar. Hij kijkt nog een beetje onwennig, maar dit gaat helemaal goed komen! Wat heerlijk zeg.
Vanmiddag alweer met Youri naar de orthodontist geweest. We komen er nu al 2,5 jaar één keer per maand. Misschien vinden ze ons leuk gezelschap ofzo, maar ik zou het wel op prijs stellen als er langzaamaan is een einde aan komt. Ze zijn nu gestart met elastiekjes van de boven naar de onderkant. Dat begon direct al te trekken. De gebakken aardappelen die voor vanavond gepland stonden werden geskipt en we hebben bij de appie een alternatieve opslurpmaaltijd gehaald.
Terwijl ik m'n boodschappen thuis stond uit te pakken liet Estherelle me weten dat ze honden ging uitlaten. Of ik meeging. Ja waarom ook niet. Ik heb de koelproducten weg gelegd en de rest laten staan. De honden waren aangenaam verrast dat we zo ineens weg gingen. Bij de deur glipte er behoudens de vaste kliek ook een bullenbaai dame mee. Mmm ik had er wel vertrouwen in dat die mee zou lopen. Die houdt mij thuis ook voortdurend in de smiezen, dus dat zal buiten niet anders zijn.
En zo liep ik er dus met vier. En Estherelle met twee. Of met nul. Zie maar.


Ze hebben met z'n allen de afstand wel acht keer gelopen denk ik. Het was veel te leuk om een heel eind vooruit te lopen en dan weer terug te komen. Aan het eind van de wandeling hingen de tongen ongeveer op het pad. Maar ze hadden het heerlijk gehad.
We waren precies weer op tijd thuis om Jones te ontvangen. Jones zat bij Mirjan en die had er echt veel te veel. Jones sneeuwde een beetje onder en gaat nu bij mij verder socialiseren.
Jones vond alles super spannend.


Maar ook met jou komt het wel goed hoor Jones. Kijk maar naar Bailey. En dan zoeken we net zo'n geweldig mandje voor je als dat we voor Bailey hebben gevonden.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten