dinsdag 28 juni 2016

Vakantietijd

Al twee dagen kijk ik met veel spanning uit naar de komst van mijn vriendin/ oud collega en haar man.
Gisteren had ze moeten arriveren, maar KLM dacht er anders over.
De blauwe vogel die toch eigenlijk altijd op tijd vliegt en weinig problemen kent heeft gistermorgen 20 mensen op Schiphol laten staan. Er waren problemen met het inchecken en het verwerken van de bagage waardoor deze mensen te laat waren voor de vlucht.
Ze werden ondergebracht in een hotel en kwamen op de wachtlijst voor de volgende vlucht.
Dat was wel een domper als je je verheugd op de komst van bezoek.
Toen ik vanmorgen wakker werd heb ik meteen de telefoon gepakt om de whats app te lezen. Ik was heel benieuwd of het ze gelukt was om vandaag een stoel te bemachtigen. Helaas, er waren niet voldoende plekken om iedereen die gisteren gestrand was mee te krijgen. Ze moeten nog een dag wachten. Morgen komen ze dan eindelijk, maar wel met de late vlucht die een tussenstop heeft op Bonaire. Nog maar een dagje wachten dus.
Ik sta al twee dagen in de relax modus. Was helemaal ingesteld op visite en dus de daarbij horende tripjes naar plekken als Westpunt, de pontjesbrug en het strand. Nu dat zo ineens weg valt heb ik zeeën van tijd. Ach, ik weet altijd wel weer wat nuttigs te bedenken. 
Zo zijn de voorbereidingen voor de vakantie in volle gang. Ditmaal vliegen we naar Miami waar we na aankomst doorrijden naar Fort Lauderdale. Hier zullen we lekker relaxen en de dames vooral shoppen in de malls. Een aantal dagen later rijden we terug naar Miami waar we inchecken bij het cruiseschip wat ons 9 dagen mee op reis neemt van Miami naar St Maarten, de British Virgin Islands, the US Virgin Islands en de Bahama's. Of ik in deze periode ook verslag kan blijven doen is nog niet helemaal zeker. Ik heb geen idee hoe het internet op het schip zal zijn. Ik weet al wel dat je om van het internet gebruik te mogen maken fors moet betalen. Waarschijnlijk schrijf ik wel alles en upload ik het zodra we aan land zijn.
Vanmiddag was de meldster van Renzo hier even op visite. Zij was degene die hem regelmatig zag lopen en actie ondernam door hem op Facebook te plaatsen. Ze was heel benieuwd hoe hij er nu uitzag. Dat was natuurlijk een wereld van verschil. Als hij morgen geopereerd is en weer meer lucht door zijn neus krijgt is het alleen zijn huid nog die moet herstellen. 
Ik ben benieuwd of ik spoedig een nieuw baasje voor hem zal kunnen vinden. We merken echt dat het nu vakantietijd is. Mensen zijn niet bezig met de aanschaf van een huisdier maar met vakanties, familiebezoek en repats. Ook fosters nemen even een stapje terug doordat ze minder tijd hebben of er even tussen uit gaan. Even pauze op rescue gebied dus. 
Maar ach, als ik straks deze snuitjes op internet plaats dan is iedereen verkocht toch? Het rechterhondje is al voorzien van een lieve baas, maar voor het andere hondje vind ik vast wel iemand. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten