zaterdag 25 juni 2016

Samen op reis

Het is alweer een week geleden dat we afscheid namen van Storm. De tijd vliegt voorbij.
Soms had ik het idee dat Tico wel wat somberder was. Hij lag meer dan hij normaal deed en speelde minder. Storm en Tico waren degene die 's morgens altijd de leguanenronde deden.
Even de check up of er geen extra ongewenste inwoners in de tuin aanwezig waren. Eigenlijk is er niemand die dit ook doet. En nu doet Tico het rondje ook niet meer alleen.
Misschien komt er nog eens een fosterhond die het leuk vindt om met hem dit rondje te doen.
Omdat we vorige week natuurlijk ineens een hele andere invulling van de dag hadden waren er wat activiteiten doorgeschoven.
Éen daarvan was het winkelen met Youri en zijn vriend Gijs. Over 1,5 week is er een gala van school.
De jongens hadden ook besloten te gaan en hadden tevens bedacht dat ze in dezelfde look wilde komen. Daarom dus samen shoppen, want van alles moesten er wel twee zijn.
Zoals dat op z'n jongens gaat waren we binnen een half uur klaar. Wat het geworden is vertel ik nog niet. De heren gaan op de dag zelf pas op de foto.
In de middag stond er weer een afscheid gepland. Gelukkig geen dramatisch afscheid zoals vorige week, maar toch altijd weer een moeilijk moment. De twee pups die samen drie weken geleden gekomen zijn gingen toevalligerwijs ook weer samen op de dezelfde dag en op dezelfde vlucht naar Nederland.
Voor beide staat er een warm mandje klaar. We hebben ze ook maar regenlaarsjes en zwembandjes meegegeven, kunnen ze wel gebruiken in het natte Nederland.





Terror ziet alles maar komen en gaan. Ik heb mogelijk wel een huisje voor haar, maar daar kan ze pas na 4 augustus terecht. Misschien vind ik in de tussentijd nog wat anders voor haar zodat zij ook naar haaar forever home kan en zij een keer degene is die afscheid kan nemen.
Nu moet ze het opnieuw doen zonder haar vriendjes. Eerst Lola en Mexxie waar ze zo'n lol mee had en nu weer Goofy en Chocolate. Ze begrijpt er vast niks van.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten