vrijdag 5 februari 2016

Macho man

Nu macho naar Nederland mag staat alles weer in het teken van regelen, regelen en nog eens regelen.
Zo is het verplicht dat hij een chip heeft en een rabies enting die minstens 21 dagen van te voren is gegeven.
Omdat macho eind februari vertrekt moest ik nu naar de dierenarts. Na de vakantie zou qua tijd te laat zijn. Eigenlijk had ik daar helemaal geen tijd voor. Moest het huis nog een beetje aan kant maken, wasje draaien, koffers pakken.
Maar ja, vooruit dan maar.
Samen in de auto zijn wij die kant op gegaan. Best gezellig eigenlijk.


Bij de dierenarts moesten we even wachten. In die tijd heb ik mooi kunnen oefenen met lopen aan de riem. 


Het is een lief manneke dat graag goed wil doen. Lekker knuffelen is ook favoriet. Of naast je zitten.


Macho heeft het allemaal weer goed doorstaan. Nu nog een vluchtbegeleider zoeken en dan kunnen de laatste papieren in orde gemaakt worden.
Vanmiddag heb ik ondanks dat ik niet echt tijd had toch getennist. Ontspanning is ook belangrijk al sta ik op zo'n moment van drukte niet echt heel ontspannen op de baan.
Vandaag kon ik toen ik er eenmaal was het allemaal redelijk van me af zetten. Beter maar, anders vliegen de ballen echt alle kanten uit.
Op de terugweg naar huis reed ik tegen een blokkade op. De wegen waren al afgesloten voor de teenerparade van vanavond. 
Over de gehele route staan weer tribunes en bouwwerken opgesteld. Sommige zijn echt kunstwerkjes. Daar is de laatste dagen nog flink aan gewerkt. Het wordt zelfs allemaal geschilderd voor die paar keer dat er in gezeten wordt. We hebben zelfs een keet zien staan met ramen en airco. Dan kan je wel heel luxe naar de optocht kijken.
Wij gaan in Aruba naar de carnavalsoptocht kijken. Schijnt anders te zijn dan hier. Vooral de muziekstyle is anders. Ben benieuwd. Heel eerlijk gezegd is de tumba van hier niet zo mijn style.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten