donderdag 18 februari 2016

Beesie

Met de hulp van oma zijn we vandaag behoorlijk opgeschoten met het verven.
Dat is ook maar goed ook. Ik ben van de afwisseling. Na twee dagen verven heb ik het wel weer gezien. Als ik het echt fantastisch werk had gevonden was ik wel schilder geworden. Helaas ben ik dus niet in te huren.
Gelukkig is goed zichtbaar waar ik al wel en waar niet overheen ben gegaan. Dat maakt dat je wel eer van je werk hebt, dat motiveert tenminste.
Zo tussen de bedrijven door heb ik Erik nog opgehaald van Hato. Zijn trip naar Nederland zat er al weer op. Toen hij belde dat hij door de douane was had hij even pech. Was net met een muurtje bezig en deze perfectionist wil geen strepen. De enige die nu strepen heeft is Erik. Roodverbrand, van het wachten in de zon. 
Als je oudere kinderen hebt kun je met een gerust hart verven. Al doe je het dag en nacht drie weken lang, denk niet dat het ze zou boeien. Als de koelkast maar gevuld blijft.
Ik heb meer werk aan de honden. Die willen nog wel vermaakt worden. Ook eigenlijk alleen de twee jongsten. 
De oudste boeit het net zo weinig als mijn kinderen. Als de bak voer maar twee keer per dag gevuld wordt.
Het meest favoriete speeltje van de honden is een beesie. Deze was tijdens het WK voetbal in 2010 verkrijgbaar bij Albert Hein. Ze hadden toen van die kleintjes die je om iets heen kon vouwen.


En je kon sparen voor een hele grote.


Die hele grote is hier een enorm succes. Menig fosterhond heeft samen met Tico en beesie de eerste stappen in het spelen gemaakt. Hij is lekker lang, dus ieder aan één kant en trekken maar.
Dat hij het nog zo lang volgehouden heeft is een wonder, maar beesie is al niet zo lang meer en begint wat uit elkaar te vallen.


Voordat beesie echt onherstelbare schade heeft opgelopen, zijn vast op zoek naar een nieuw beesie.
Wie heeft toevallig nog ergens op zolder een stoffig en vergeten beesie liggen? Of iets wat er op lijkt?
Ik maart kom ik op familiebezoek naar Nederland en kan hem dan meenemen.
Wie heeft hem nog?? Je doet onze honden en vooral de fosterhonden er een groot plezier mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten