zaterdag 31 oktober 2015

Fotomomentje

Vanmorgen vroeg is Erik met Maud op pad geweest. Ze is foto's gaan maken bij een casting bureau dat een open inschrijf ochtend had.
In Nederland stonden Maud en Youri beiden ingeschreven. Alleen tot soms wat frustratie van Maud werd alleen Youri telkens gevraagd.
Hier is de spoeling blonde tienermeisjes wat dunner dus wilde ze het graag nog eens proberen.
De foto's zijn gemaakt, de lengte en maten opgemeten. Laat de opdrachten maar binnen stromen.
Zou in ieder geval wel heel erg leuk zijn als het Maud ook een keer lukt. 
Ik had zelf vanmiddag een koffie met een taartje afspraak.
Het werd een heel gezellig jus d'orange met appeltaart moment. Was lang geleden en voor herhaling vatbaar. Ik doe dat eigenlijk veel te weinig. Wie weet komt er nog eens verandering in.
Tot op heden had zich in Nederland nog niemand gemeld als adoptant of gastgezin voor Layka.
Dat betekent dat ze volgende week niet mee naar Nederland gaat. Jammer, maar niet het einde van de wereld. Op zich maakt het mij helemaal niet uit waar Layka haar nieuwe baasje woont.
Curacao, Nederland, Zweden, Lapland, ik vind het allemaal prima. Voor mij geldt dat het een liefdevol baasje moet zijn en waar al een ander hondje woont als speelkamaraadje.
Tuurlijk was het leuk geweest als Saar en Layka samen konden blijven. Maar Layka speelt met alles en iedereen. Zelfs Vera probeert ze al zo ver te krijgen om te spelen. Ik denk dan ook niet dat het Layka veel uitmaakt met wie ze speelt, als ze maar kan spelen.
Ik heb dus wat nieuwe foto's gemaakt en haar online gezet.
De kunst is altijd weer om een pakkend stukje te schrijven met daarbij aansprekende foto's. Maar blijkbaar is dat gelukt, want vanavond heeft zich al iemand gemeld die mij morgen gaat bellen. 
Een stel dat al twee honden heeft. Ik ben heel benieuwd. Maar wie smelt er nou niet voor dit koppie!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten