maandag 16 april 2018

Lang leve UTS

Iedereen in mijn nabije omgeving weet dat ik geen ochtendmens ben. De vroege ochtendglorie is niet aan mij besteed.
Ja, ik hou heus van zingende vogeltjes en de prachtig opkomende zon, maar ik ben dan gewoon nog niet wakker genoeg om daarvan te genieten.
Vanmorgen om 8.00 uur stond ik op de stoep bij de dierenarts. Jacky en Sunny werden gesteriliseerd. Het eerste wat hij zei is "zo jij bent vroeg".
Ja duh, omdat jij geen inloop voor operaties om 10.00 uur doet, anders kwam ik zeker weten later. Ik heb speciaal de wekker hiervoor gezet. Je moet wat over hebben voor je beestjes.
De dames vonden het spannend. Snap ik wel. Sunny was het eerst aan de beurt. Die kreeg een slaapmiddel toegediend en mocht blijven rond zwalken. Jacky ging naar achter, zij mocht wachten in een hok.


Met moeite heb ik haar achtergelaten. Kijk die oogjes, ze begreep er niks van. Maar ja, het is echt nodig. Loopse honden in de tuin is wel het laatste waar we op zitten te wachten.
Ondertussen deed Sunny de administratie van de praktijk. Of was dat een slimme manier om je te verstoppen? Nou ja, wat het dan ook was geholpen heeft het toch niet, want uiteindelijk viel ze in slaap en kon ze naar de tafel.




Om 12.00 uur kon ik de dames weer halen. Ze hadden alles goed doorstaan en waren alweer op de been.
Nu snel opknappen, dan kan er weer gerend en gespeeld worden.
Toen bleek dat de dames het prima deden en zich wel redde, kon ik op pad. Behalve de bank en het betalen van de electra en internet rekening stond ook UTS op het programma.
Vier jaar geleden was UTS een hot topic in mijn blog. UTS heeft namelijk nogal de neiging om je van het (internet)kastje naar de muur te sturen.
Het zou natuurlijk gewoon saai zijn als ik daar aan zou komen, alles zou regelen en klaar. Dat is voor mijn blog toch niks aan!
Gelukkig ging het dan ook niet zo. 
Ik reed eerst naar het UTS kantoor waar ik voorheen altijd naar toe ging. Voor de lezers van het eiland, dat was in St Maria.
Daar aangekomen zag het er ernstig verlaten uit. Een billboard vertelde mij dat er nog drie lokaties waren waar ik terecht kon.
Het was inmiddels 15.20 en ik koos voor het kantoor dat tot 18.00 uur open was. De andere twee sloten om 16.00 wat ik misschien niet zou redden.
Vol goede moed met een stapeltje papieren waarvan ik dacht dat ze daar naar zouden kunnen vragen ging ik naar het kantoor.
Daar aangekomen trof ik dit aan.


Niks geks denk je. Tv staat aan met reclame, op de deur staat open, maar die was dus mooi dicht. En vraag me niet waarom. Het was nog voor 16.00 uur voor het geval dat de tijd op het billboard niet klopte. De lichten binnen waren uit en er was geen mens te zien.
Wat moet je hier toch mee! Mijn gevoel zegt dat dit wel weer eens een long story kan worden voor ik mijn internet abonnement kan opzeggen.
Lang leven UTS.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten