vrijdag 20 april 2018

Vakantiestemming

Het voelt als een zaterdag, maar het is nog vrijdag. Dat betekent dat we nog een heel weekend voor de boeg hebben. Dat is een lekker vooruitzicht.
Erik was vandaag vrij, hij gaat volgende week met z'n broer op vakantie. Zijn vakantiegevoel is vandaag vast begonnen.
Ik doe gewoon lekker mee. Niet dat ik op vakantie ga, maar ik deel mee in de vakantiestemming. Iets langer uitslapen, rustig op gang komen en daarna alsnog als een malle alles doen om geen tijd te kort te komen, haha. 
Voor Youri is het vandaag geen begin van de vakantie zoals het wel het geval in Nederland is. Hij heeft zijn vakantie onlangs nog met Pasen gehad, toen wij in Nederland waren. Wel is hij volgende week vrijdag op Koningsdag vrij en is hij de week erna op maandag en dinsdag vrij. Dinsdag is het dan dag van de arbeid. Wordt hier ook als vrije dag gezien. Hier zijn ze in staat ook nog vrij te geven voor nationale pannenkoekendag, de dag dat de julianabrug voor het eerst bereden werd, de dag dat de pontjesbrug gerenoveerd werd, de dag van de zee en zo kan ik nog wel 10 dingen verzinnen. Er wordt in ieder geval ruim vrije dagen geschonken waarbij ik bij sommige dagen wel een beetje mijn twijfels heb. Maar ach, ik heb er verder geen last van. 
Verder was er eigenlijk niets wat noemenswaardig was om te vermelden. Geen adoptie, geen kastje naar de muur taferelen, eigenlijk heel saai maar ook wel eens lekker. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten