vrijdag 6 april 2018

Blijven oefenen

Na een blog van Erik en gisteren van Maud is het nu toch echt weer de beurt aan mij. 
We naderen bijna het einde van onze korte periode in Nederland. Het was vooral een verblijf bedoelt ter voorbereiding van onze terugkomst.
We hebben een hoop kunnen bekijken en ook echt knopen kunnen doorhakken.
Maar het was ook leerzaam, vooral voor Youri.
Die heeft dingen gedaan die hij op Curacao nooit doet. We hebben hem er meteen maar in wegwijs gemaakt. Handelingen in de regen verrichten was niet populair, maar ook dat kan je in Nederland maar beter goed geoefend hebben. Hier oefenen we het glas weg brengen. 
Ik heb hem gesupport, gaf aanwijzingen en deed de evaluatie, vanuit de auto natuurlijk.




Daarna door naar de bank. Youri had zijn kleingeld mee naar Nederland genomen. We wisten dat hij hier een rekening zou openen en de euro's die al die tijd in zijn spaarpot hadden gezeten moesten nu toch wel meteen gestort worden. We waren er van de week al voor naar de bank geweest. Toen was helaas de automaat kapot. Vandaag een tweede poging, en met succes.


Helaas viel het resultaat tegen. Of is dat altijd zo bij pubers? Nou ja 1 cent muntjes leveren nou eenmaal niet zo veel op. Ook niet als je er 200 hebt.
Nog even doorsparen dus. Maar er is nu een doel. Zo veel mogelijk storten en het geld dan horen rinkelen. Nu maar hopen dat dit doel nog lang bevredigend genoeg is.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten