dinsdag 17 april 2018

Helemaal gek

Vandaag stond er weer een dierenartsbezoek gepland. Dit maal de foto van de achterpoot van Jill. Ze laat nog steeds een wisselend beeld zien.
Dan rent ze er weer mee en vervolgens ontlast ze hem en houdt hem opgetrokken. Een fractuur in het bot leek me onwaarschijnlijk, maar op deze manier voor 100% uit te sluiten.
Omdat ze zich natuurlijk niet laat behandelen kreeg ze weer een snuitje om.


Staat haar prima en wel zo veilig. Voor de handjes van de dierenarts dan. Ze heeft haar prikje gehad om te gaan slapen en daarna werd de foto gemaakt.
Hierop was inderdaad geen botbreuk te zien. Wel een beetje vocht in de knie. Het zou dus band of spierletsel kunnen zijn. Dat is een stuk lastiger te behandelen. Ik ga van de eigen dierenarts horen hoe nu verder.
Vanmiddag weer verder met de UTS soap. Het kantoor was in ieder geval open, dat was al heel wat.
Na een uurtje wachten kon ik mijn verhaal doen. Meer dan ik wil graag vast opzeggen voor als we straks het eiland verlaten was het niet.
Ik had een einde huurcontract van de woning mee ( voor de zekerheid) en m'n contract van UTS. Geregeld? Tuurlijk niet!
Ze vonden dat er nog meer nodig was. Een bewijs van de werkgever dat we terug gingen naar Nederland en een uitschrijving bij kranshi ( het gemeentehuis). En die moet je dan later langs brengen zodra je uitgeschreven bent. En als klap op de vuurpijl, het kan alleen maar bij het filiaal in otrabanda. Ik wist dat ze gek waren, maar zo gek! Hoezo een verklaring van de werkgever omdat ik een abonnement wil opzeggen.
Misschien wil ik wel als monnik leven zonder internet. Ik moet toch gewoon op kunnen zeggen, ook als ik niet van het eiland ga. Heel bijzonder.
Morgen deel drie in deze soap.
De dames die gisteren gesteriliseerd waren doen het al weer super goed. Alsof er niks gebeurd is. Sunny is graag bij je en lekker nieuwsgierig.
Ze kijkt graag mee in de keuken. Beetje brutaal is het wel, maar aan de andere kant ook best schattig.


We aten op tijd. De heren wilden graag naar de bioscoop. De film begon om 18.00 uur dus zijn ze om 17.45 al vertrokken.
Gelukkig kreeg ik ander gezelschap aan tafel. Zo was ik toch niet helemaal alleen.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten