dinsdag 27 maart 2018

Zijn zaken, mijn zaken

Na een goede nachtrust is het heerlijk om door de winkel te struinen. Wij worden er heel hebberig van. Lekkere broodjes, verse groentes en fruit en prijzen waar we van dromen op Curacao. Het valt niet mee om alleen mee te nemen wat je nodig hebt. Het liefst zou ik vast inslaan voor in de zomer, maar gelukkig word ik daarin tegen gehouden door Maud. Die verteld heel verstandig dat alles hier zo vaak in de aanbieding is, daarvoor hoef je het echt niet nu te kopen. Oke, ik geloof het direct.
Vanmiddag ben ik met Youri op stap geweest voor een paar nieuwe schoenen, een portomonnee en een bankrekening. Nu al zijn zaken geregeld waren was het tijd voor mijn zaken. Niet dat Youri daar zin in had, maar hij had gewoon niet zo veel keus. Ik wilde vast oriënteren en hij had even pech.
Ik ben voor een vloer wezen kijken. Valt nog niet mee om daar een keus in te maken. Het stukje wat je ziet is zo klein en in een relatief donkere ruimte. Geen idee hoe het in onze woonkamer zal staan.
Zou het een laminaatvloer met tegellook worden? Of gaan we voor een eikenkleurige vloer.



Ik hoef er gelukkig vandaag nog niet over te beslissen.
Erik had vandaag wel wat te beslissen. Die werd benadert door de foster van de vier bullenbaai makkers. Dat het toch te veel en te druk was om er vier te houden. Er moesten er dus twee weg. Uuhhh ja, waarheen is een vraag die we wel kunnen stellen maar waar we het antwoord al wel op weten. Nergens heen. Alles zit nokvol en zeker nu het vakantie is en er ook al wat onder fosters geschoven is.
Erik heeft de dames opgehaald en maar bij ons neergezet. Een andere keuze was er niet.


Ratje komt eens kennismaken. Die is altijd in voor een nieuw speelkameraadje.
Ik ben eind van de middag nog even terug gegaan naar de supermarkt. Ik ben op de foto gegaan met het allerleukste broodmeisje van Albert Heijn.



Ze wist ook nog precies waar het beschuit lag. Super handig ;-)





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten