donderdag 22 maart 2018

Blij, heel blij

O ik ben zo blij. Ik kan morgen met een gerust hart naar Nederland. De bullenbaaiers zullen dan weg zijn van die vreselijk gevaarlijke plek.
Na mijn oproep gisteren meldde zich vandaag toch iemand die de twee geadopteerde wilden opvangen.
Toen ik haar belde om afspraken te maken kwam ter sprake dat het er eigenlijk vier zijn en dat er voor twee vooralsnog geen oplossing was.
Ze was direct bereid die andere twee er dan ook bij te nemen. De tuin was groot genoeg, verder geen andere honden en ook tijd genoeg om er bij te zijn en te zien hoe ze het doen. Erik zal wel back up blijven als er toch verdeeld moet worden. 
Omdat ze er pas zaterdag heen kunnen en ik Erik niet alleen ze wilde laten ophalen, laten checken bij de dierenarts en door brengen, was de grote uitdaging van vandaag om een plek voor een nacht te vinden. En ook die is gevonden. Ze mogen een nacht met elkaar in een quarantaine hok bij het dierenasiel. Ook de afspraak bij de dierenarts is direct geregeld. Nu gaan we ze dus morgenochtend ophalen, dan naar de dierenarts en daarna door naar het asiel. Daar blijven ze één nachtje tot Erik ze de dag erna weer ophaalt en naar de foster brengt. Beetje omslachtig wel, maar nu kunnen we het nog samen regelen en kunnen ze morgen van de straat. Ik ben blij, heel blij. En de nieuwe baasjes ook, die hebben we het goede nieuws ook direct verteld.
Ik had voor vandaag ook een afspraak bij de dierenarts. Ik heb nog overwogen die door te schuiven naar morgen, dan ben ik er immers met de bullenbaaiers, maar met vier op een afspraak komen is al druk genoeg. Deze twee pups moesten bij de foster opgehaald en weer terug gebracht worden, dat leek me ook niet handig met de andere vier in de achterbak. Dus vandaag een ritje en dan morgen gewoon weer.
De pups van vandaag zijn wel snoepjes hoor. Nog niet geadopteerd. Begrijp je toch niet, kijk dan wat een leukerds!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten