vrijdag 30 maart 2018

Keuzes maken

Deze periode in Nederland is ook voornamelijk bedoeld als voorbereiding op onze terugkomst.
Door het klimaat op Curacao zijn vele meubels verschoten, kapot of uitgedroogd. Zoals ze op Curacao ook zeggen, niks blijft heel en dat is echt zo.
Helaas, want dat betekent behoorlijk wat kosten om alles in Nederland weer in te richten.
Als je alles bij Ikea kunt vinden dan weet je dat je het binnen een paar dagen in huis kunt hebben. Koop je het ergens anders, dan heb je vrijwel altijd met een lange levertijd te maken. Een bank is al snel zes tot acht weken. Als we die pas bestellen als we weer definitief in Nederland zijn, duur het veel te lang voor we alles compleet hebben. Dat betekent dus dat ik op meubeljacht ga en alles door app naar Erik.
Die heeft de halve meubelzaak al in z'n app staan. Met kleur stalen en al.


Het valt niet mee hoor. Ik neem regelmatig maar Maud mee op stap voor een beetje feedback.
En dan nog zo iets lastigs. Een auto. Het klinkt allemaal decadent, maar toen we vertrokken hebben we onze auto verkocht. Nu we weer terug komen is er weer een auto nodig. Erik zal toch echt naar zijn werk moeten en fietsen is een tikkeltje te ver.
We hadden een ford focus. Of we daar nu weer voor kiezen weet ik niet. Om daar achter te komen is een proefrit noodzakelijk. Lekker in een nieuwe. Niet dat ik die kan kopen, maar of ik nou in een oudere rij of in een nieuwe, doe dan maar een nieuwe. 


Ik heb een uurtje rond gereden, maar ben niet overtuigd. Vond hem eerlijk gezegd wat tegenvallen. De volgende auto die een kans krijgt is de Kia. Die hebben we nu op Curacao ook en bevalt prima. 
En zo komen we de dagen wel door. Of alle keuzes aan het van deze vakantie gemaakt zijn durf ik niet te zeggen. We zullen zien hoe ver we komen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten