zondag 25 maart 2018

Een hele eer

Of een jetlag niet al erg genoeg is, mochten we vannacht ook nog de klok op zomertijd zetten. Vanmorgen was het wat brak wakker worden, ondanks dat we toch echt voldoende uren hadden geslapen. Maar misschien was het ook wel weer goed om een uur korter te blijven liggen, des te eerder komen we in het ritme.
Er is iemand die het heel fijn vindt ons weer te zien. Tommy heet hij. Hij geniet van de extra aandacht en laat ons dat weten door flink te spinnen.


Hij is inmiddels goed ingeburgerd. Ondanks al mijn verwoede pogingen vorige zomer om de tuin katproof te maken, heeft hij toch gaatjes en mogelijkheden gevonden om de tuin uit te komen. Dat is nu prima. Hij weet inmiddels prima waar zijn tuin is en hoe hij weer thuis moet komen.
Loeder de buurtkat waarvoor we vreesden dat hij Tommy wel even alle hoeken van de tuin zou laten zien is inmiddels dikke vrienden met Tommy.
Loeder mag zelfs uit het etensbakje van Tommy eten. Wie had dat ooit gedacht?
Vanmiddag waren we uitgenodigd bij de boekpresentatie van het kookboek van Shane Kluivert. De familie Kluivert is natuurlijk al lange tijd betrokken bij het dierenleed op Curacao. Ook Shane, de jongste Kluivert heeft meermaals met eigen ogen gezien hoe het er op Curacao aan toe gaat.
Zijn kookboek werd vandaag gelanceerd. Van elk verkocht boek gaat €1,00 naar de dieren op Curacao. Dit zal gaan via stichting dierenlot die speciaal een bankrekening hebben voor Curacao. Het was een hele eer om op de presentatie aanwezig te mogen zijn.
Het publiek was heel gemêleerd, van klasgenoten van Shane tot wat bekende Nederlanders. In ieder geval was het best druk. De hapjes die werden uitgedeeld kwamen uiteraard uit het kookboek en waren door Shane gemaakt. 
We hebben als Rescue Paws Shane bedankt voor zijn inzet voor de honden van Curacao. 



Het kookboek kregen we als gift mee. Laten we maar hopen dat er heel veel van verkocht worden en de rekening flink gevuld zal worden.
Het boek is prachtig, echt een leuk kado als je als kind geïnteresseerd bent in koken. Duidelijke foto's, een simpele uitleg en gerechten met ingrediënten  die voor iedereen herkenbaar zijn. Wij zijn fan.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten