maandag 26 maart 2018

Heel koud

En ja hoor, daar was die dan toch. De jetlag 2.0. 's Morgens niet te laat eruit, de hele dag lekker bezig geweest en dan 's avonds toch ineens klaar wakker.
Youri en ik lagen beide om 02.00 uur nog wakker. Dit gebeurd ons helaas elke keer. Maar ach, we moeten toch ook weer de Curacaose tijdzone in.
Nu even doorbijten dus.
Ik had vandaag een dag rust. Die heb ik ingevuld met het halen van heerlijke bakker Bart broodjes en salades van de keurslager. Die salades daar kijken we elke keer echt naar uit. Het voelt als een soort kadootje aan ons zelf, even omrijden om dat ene speciale bakje salade te halen. Ooit woonden we in Almere en ontdekte we deze slager. In 2006 verhuisden we naar Dronten en bleven we als we in de buurt waren toch langs de slager gaan. En nu we op Curacao wonen en één keer in het jaar in Nederland zijn, blijven we de slager bezoeken. Als je iets maar één keer in het jaar kunt eten proeft het extra lekker. En zo was het inderdaad ook.
Vanmiddag heb ik wat tv programma's gekeken. Ik kan op Curacao niets van SBS 6 kijken, ook niet via de nl-ziet app. Niet dat ik dat echt mis, maar nu ik het wel kan bekijken is het toch wel leuk. 
Het is voor ons nog erg koud. Ondanks dat de zon schijnt (soms) en het een stuk minder koud is dan vorige week, merken we dat wij echt dikke truien nodig hebben om warm te blijven. 
Toen Youri door oma gevraagd werd om buiten het gaas in de tuin te verwijderen moest hij zich daar ook even naar kleden.
Oma's oude jas en een muts van Erik die we in de kast vonden waren warm genoeg om het aan te durven.



Het gaas is verwijdert. Missie volbracht. En nu weer opwarmen in bad. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten