zondag 11 maart 2018

Eerste indruk

Vanmorgen hebben we iedereen in de zondagse kleding gehezen. Ze moesten er een beetje appetijtelijk uit zien, want er stond nogal wat op het spel.
Een plek in een liefdevol huisje in Nederland. Daar wilden ze wel hun best voor doen.
De enige die het liet afweten was Jenna. Jenna die uitermate geschikt zou zijn en helemaal in het profiel van deze mensen paste ging leguanen jagen.
Prioriteiten stellen heet dat. Nu hebben de andere de blits gemaakt. Jenna kwam nog wel buurten, maar ja iets met eerste indruk enzovoort.
Jill is nu in de race voor dat felbegeerde plekje in Nederland. Of ze het gaat worden weten we pas in de loop van de week, want deze mensen gaan meerdere honden bezoeken voor ze hun keuze zullen maken.
Niet veel later kwam het volgende bezoek. Deze mevrouw was afgelopen donderdag ook geweest en had haar keus al deels gemaakt. Eerste keus Astra en tweede keus Lexa.
Ze kwam vandaag voor een tweede keer op bezoek en wilde graag met Astra wandelen. Nou, Astra vindt wandelen heel erg leuk dus dat werd zeer gewaardeerd.
De rest bleef wat beteuterd achter omdat zij niet mee mochten. Ja jongens, zo gaat dat.
Astra heeft het keurig gedaan. Zo goed dat ze morgen op proef mee gaat. Het is even afwachten wat de kat van deze mevrouw gaat vinden van deze indringer. Astra zelf maakt katten niks uit.
Ook Kiki is definitief gereserveerd voor Nederland en Micky mag in Lelystad gaan wonen. Wat een mooie week qua adopties. Nog even afwachten wat het voor Jill gaat worden. Wie weet mag ze vrijdag meteen al mee naar Nederland. 
En zo komt er langzaamaan wat rust in huize Boerboom. 
Vanavond was ik ook op Hato. (Nog) niet voor éen van mijn eigen beestjes, maar om een ander hondje te begeleiden.
Ik ben echt heel blij dat steeds meer mensen voor het mooie karakter van de Westpointer vallen.




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten