zaterdag 24 februari 2018

Verrot

Het gaat goed op de camping.
Het vele regenwater maakt dat de tuin meer dan verzadigt is. We kunnen modder gooien, een modderbad nemen of een mudrun organiseren.
Dat laatste doen de honden ook dagelijks. Het gevolg daarvan is dat ik nog net niet zandknarsend in mijn bed lig, maar dat duurt niet lang meer.
Net als op de camping heb ik voor de deur een oude handdoek liggen die een heel klein beetje de ergste viezigheid moet tegen gaan.
Maar weet je wel hoe leuk het is om met die handdoek door het huis te rennen. Daarna leg je hem in de tuin en wacht je tot het geregend heeft. Nog leuker is het om met een kledder natte handdoek door het huis rennen. Dat trekt zo'n mooi spoor. Ik heb gewoon hele creatieve pups.
Vanmiddag hebben we een logeetje ontvangen. Naud heet hij. Maar goed dat Maud hier niet meer woont, want dat had geheid voor verwarring gezorgd.
Naud zijn foster kreeg van haar man een verrassings weekendje weg. Alleen voor de fosterhond was nog een plek nodig. Ach, zet maar hier.
Hij doet het prima. Laat eigenlijk alles een beetje over zich heen komen. Zelfs de regen. 



Gelukkig kan je bij ons op de bank weer een beetje bijkomen en droog worden.
Helaas zit dat voor deze hondjes er niet in.



Vier nieuwe honden, achter gelaten omdat ze ergens niet meer gewenst of nodig waren.Kan jou het schelen dat ze er geen eten kunnen vinden. Of dat ze totaal geen beschutting hebben tegen de regen.
Oja en de rest van de troep uit de tuin gooien we er ook meteen bij. Weg is maar weg toch!
En zo zijn er vele van dit soort plekken. Vol troep wat overbodig was en waar honden worden achter gelaten. Het is en blijft op dat gebied echt een verrot eiland. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten