donderdag 8 februari 2018

Stagiaire op vier poten

Vanmorgen heb ik Youri alweer voor de laatste dag stage weg gebracht. Maar, ik zal de route nog regelmatig blijven rijden, want hij heeft er namelijk een bijbaantje aan over gehouden. Ze waren zeer tevreden over hem en konden hem goed gebruiken. Gelukkig ligt Kokomo hier vlak bij en had hij geen strandtent op Westpunt uitgezocht.
Ondertussen was ook de tuinman in de tuin begonnen. Best een klus om nat gras te maaien en droog te blijven tijdens de buitjes.
Hij kreeg in ieder geval hulp. Ook een soort stagiaire maar dan op vier pootjes.



Het is bijna niet te zien door alle takjes die er liggen, maar buddy had ook een takje bij haar. Er was genoeg te doen en takjes slepen is heel zinvol.
Je wordt er wel moe van. Zoiets als klein lijf, grote takjes of veel takjes. Nou ja, ze heeft even lekker uitgerust bij haar mama.



Luna doet de hele dag niet anders dan uitrusten. Maar die denkt natuurlijk ook veel aan takjes oprapen, rennen door de tuin en leguanen jagen.
Alleen al van het eraan denken wordt ze zo moe, dat moet je niet onderschatten. Een powernapje is dan ook echt wel op z'n plaats.
Dus niet storen mensen, ik neem het er even van.



Aan het eind van de middag heb ik Youri weer opgehaald. Dat combineer ik dezer dagen telkens met het voeren van drie honden die daar ook in de buurt zitten. Wonen kan ik het niet noemen. Ze hebben ook niet zelf voor deze lokatie gekozen, maar zijn er gedumpt. Elke dag worden ze gevoerd en omdat ik nu toch dagelijks hier moest zijn heb ik ze de afgelopen dagen gevoerd. Twee zijn er inmiddels goed benaderbaar, de derde vindt het nog wat spannend.
Als er fosterplekken vrij komen kunnen ze er weg. En tot die tijd zitten ze dus daar. Triest, maar waar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten