woensdag 14 februari 2018

Krokodillen fosteren

Het blijft maar regenen en regenen. De tuin is onderhand flink verzadigd en begint wat op een moeras te lijken.
Nog even en we kunnen ook krokodillen gaan fosteren, ik heb genoeg plassen in mijn tuin. Vinden de honden natuurlijk geweldig. Die plassen, niet die krokodillen. Ze drinken het liefst water uit een plas, dat smaakt echt tien keer beter dan uit de bak. Regenwater is natuurlijk ook puur biologisch, ik snap ze wel. Het druilerige weer houdt de temperatuur ook een stuk lager, eerlijk gezegd ook meer aangenaam.
Het was in de namiddag maar 24 graden, dat is gewoon fris!
Ondanks de regen hebben we toch nog een productief dagje gehad. Vanmorgen heb ik mensen ontvangen die van alles voor ons hadden meegenomen, van frisbees tot koekjes. Hartstikke fijn!



En ook vanmiddag had ik visite van een hele lieve dame die ons kwam bezoeken. Het was heel fijn om te zien dat Lexa het bij beide visites heel goed deed. Vanmorgen was ze kort wat blafferig en verder alleen wat terughoudend als ze aangesproken werd, maar vanmiddag bij het tweede bezoek kwam ze zelfs kijken en heel even snuffelen. Dat was heel fijn om te zien. Lexa maakt nog steeds grote stappen. 
Vanavond zou Erik iemand moeten ophalen van Hato. 1,5 uur voor het zo ver was bleek het toch niet nodig te zijn. Toen was er ineens een vrije avond.
Youri was bij Lindsey die we later die avond op zouden halen. Dit gaf  ruimte om weer eens een keer samen uit eten te gaan. En dat op Valentijnsdag. Daar hebben we helemaal niks mee, dus hadden we er ook niet mee stil gestaan dat het wel eens druk kon zijn.
We hebben heel lief moeten kijken voor een tafeltje voor twee, maar gelukt. Het speciaal voor vandaag gecreëerde Valentijnsmenu was een aangename verrassing. Zo was het ineens een totaal andere invulling van de avond dan gepland, maar erg leuk. Quality time is ook heel belangrijk.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten