vrijdag 29 september 2017

Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Nadat ik gisteren al met drie pups en een kat bij de dierenarts was geweest, was ik er nu weer.
Vandaag hadden we zeven dwergen van zeven weken bij ons.
Ze zitten bij een andere foster, maar om die nou in haar eentje met zeven dwergen op stap te laten gaan! Ik heb Sneeuwwitje dus ook meegenomen en samen zijn we richting dierenarts gereden.



Geen van de zeven was het er mee eens! Piepen dat ze deden! Misschien had ik een appel in de bench moeten leggen. Hadden we ze wel wakker gekust als we weer thuis waren.
In ieder geval waren ze allen gezond en APK goed gekeurd. Snel daarna weer naar huis om verder te spelen. Dat is toch echt veel leuker dan een ritje dierenarts.
Hier in huis is het toch aannemelijk stiller nu Goof weg is. Goof was vaak als eerste bij de poort als je thuis kwam. Altijd blij en kwispelen zodat z'n hele kont ervan schudde. Ik kwam vanmiddag thuis en toen stond er niemand voor de poort. Naja, wat is dit zeg! Lagen ze allemaal een beetje voor apegapen in huis. Wel raar hoor! Er hoort er toch minstens één bij de poort blij te zijn. Van het weekend maar eens een functioneringsgesprek houden. Dit kan zo echt niet!
Voor dat gesprek hebben we alle tijd. Als we de weerberichten moeten geloven gaat morgen het regenseizoen van start. En niet alleen op papier, maar ook in real life. Er staan regen en onweersbuien op het programma voor een groot deel van het weekend en ook volgende week. Voor ons en voornamelijk de natuur zeer welkom. Voor de toeristen is het wat minder. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten