vrijdag 8 september 2017

Geüpgraded

Nu de drie kleine ukkies de kennel achter in de tuin gekraakt hebben, zijn de twee kleuters geüpgraded. Ik wilde de kleuters niet bij de ukkies. Ondanks dat ze al drie entingen hebben gehad, neem ik geen risico's. De ukkies slapen in de kennel en de kleuters nu in huis. En erg dat ze het vinden!


Meteen dan ook maar goed en dus in de slaapkamer. Dat heeft een rede. Als ze moeten plassen en hierom gaan piepen, hoor ik het en kan ze dan naar buiten laten. Zo worden ze echt zindelijk wat voor Nederland wel heel handig is. En ik moet zeggen, ze hebben het wonderbaarlijk goed gedaan. Ik had verwacht er minstens een keer uit te moeten, maar ze hebben zich niet gemeld. En ook niet geplast!
Ik ben trots op ze.
Ze zijn vandaag beiden ook weer meegeweest naar de BSO. Ze waren deze week al een paar keer op stap geweest, waardoor ik het eigenlijk wel voldoende vond. Maar bij afmelden hoorde ik dat de kinderen er zich zo enorm op verheugd hadden dat ik ze toch maar heb laten gaan. 
Terwijl de kleuters bij de opvang waren ben ik met Youri en zijn vriendinnetje naar Thea geweest.
Het kriebelde al best een tijd, zonder Tommy was het maar saai. Ik heb mijn hele leven al een kat en denk ook dat dit de rest van mijn leven zo blijft. Dus bij Thea een keuze gemaakt en mee naar huis genomen.


Iedereen was reuze nieuwsgierig wat voor kleur we nu weer bij ons hadden. Dat is nog even een verrassing. De kat vond het namelijk best spannend. We hebben hem bij Maud in de kamer gezet en daar is hij onder het bed gekropen. Daar laten we hem lekker even een tijdje zitten. Eerst even acclimatiseren. Dan wennen aan ons en dan aan de honden. Alle honden die er nu zijn kennen Tommy nog. Ze weten dus wat een kat inhoudt en dat je er een klauw van kan krijgen. Hopelijk maakt het de introductie makkelijker. 
Ondertussen is Maud deze week aan haar opleiding begonnen. Natuurlijk met eerst een introductieweek. Leuk elkaar leren kennen. Één meisje kende ze al, heel goed zelfs.
Hoe grappig is het dat ze met de dochter van een oud collega van triade deze opleiding start!
Ze kennen elkaar van de Nick en Simon concerten en van het meegaan naar het werk. En nu dus samen starten aan de opleiding voor verpleegkunde. Zo is Maud toch niet helemaal alleen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten