maandag 25 september 2017

Mooi kadootje

Ik geloof dat ik me vandaag meer jarig heb gevoeld dan gisteren. Nou is voor iedereen het begrip jarig voelen natuurlijk anders, maar ik had het plan om op mijn verjaardag niks te doen. Helaas zat dat er niet in en hebben we het niks doen gewoon een dagje opgeschoven.
Het leek me zo heerlijk om gewoon de boel de boel te laten en eens het zwembad in te duiken.
Dat ding ligt er niet voor niks toch. Maar het is gelukt. Niet helemaal dat de boel de boel laten, maar dat even poedelen in het zwembad. Het was meer dan aangenaam. Drankje erbij, bakje chips. Zo, hier waren we aan toe.
Ondertussen ging heus wel een paar keer de telefoon. Er was een pup gevonden op playa Canoa en  wat te doen met een zieke pup. Dan kwamen er ook nog eens vele berichten binnen.
Maar, het belangrijkste van vandaag was dat ik niet weg hoefde. Dat was echt even heerlijk!
Youri had wel een afspraak met zijn vriendinnetje, maar Erik was zo lief om hem te halen en te brengen. 
En zo had ik voor mijn gevoel toch dat dagje rust. Dat was een mooi kadootje.
De honden vonden het ook prima dat ik er was. Die kwamen lekker hun aandacht halen en speelden met elkaar. 
De pups worden ook steeds wijzer. Ze gaan wat meer ontdekken. Ze zijn nu zo ver dat ze de grote struik gevonden hebben. Alle pups die we gehad hebben lagen eronder. Deze week gaan ze opnieuw naar de dierenarts. Ik denk dat ze wel hun eerste prikje kunnen hebben. Dan gaan we ze ook opnieuw wegen. De kleinste was toen 600 gram. Dit zal nu minstens het dubbele zijn.




Ach, het maakt ze allemaal niks uit. Ze genieten en spelen volop. Dit worden ook weer hele leuke pups.
Het bruine meisje (middelste foto) is zelfs al gereserveerd! Voor die andere twee gaan we ook een huisje zoeken. Kan toch niet moeilijk zijn, zo leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten