zondag 17 september 2017

Direct geregeld

Éen van de bijzondere dingen van het schrijven van mijn blog is dat ik heel veel mensen dagelijks bereik. Ik weet door de teller en de statistieken dat het er ongeveer 1000 per dag zijn.
Dat is best veel. Mogen er natuurlijk altijd meer zijn, maar ik ben niet ontevreden. 
Het blog laat het leven van mij zien en dan voornamelijk al mijn bezigheden met de honden.
En die zijn puur en echt. Komt er een donatie, dan is die absoluut voor de honden. Er gaat hier maandelijks heel wat uit voor de honden. Al het voer voor de op dit moment negen honden die ik heb wordt door mij betaald. Geld van de stichting of geld dat aan mij gedoneerd wordt voor de honden kan beter voor andere dingen gebruikt worden dan aan voer. 
Ik vond het dan ook erg leuk vanmorgen een berichtje in mijn postvak te vinden waarin iemand mij vroeg of ze via mij honden en kattenvoer kon doneren. Zeker dat dit kan! En we hebben het zelfs direct geregeld. Het geld werd overgeschreven en meteen zijn Youri en ik naar de winkel gereden. Niet naar Albert Hein. Daar werd het wel verzameld, maar daar is het voer veel te duur. Ik ben dus eerst naar cost u less gegaan om daar twee zakken hondenvoer en twee zakken kattenvoer te halen. Toen had ik nog een paar gulden over waar ik nog twee blikken natvoer voor heb gekocht.


Het was een flinke kar vol met grote zakken voer. Maar mooi dat Youri mee was, kon hij tillen.
Daarna dus door naar de appie om het in te leveren. Hier was kar twee inmiddels ook afgeladen vol en was er gestart met kar drie. 


Ik hoop dat aan het eind van de dag ook deze kar tot de rand gevuld is.
Mochten er meer mensen zijn die de dieren op st Maarten willen helpen, stuur maar een berichtje. Dit voer gaat 100% zeker naar st Maarten en er blijft geen gulden aan de strijkstok hangen. We rijden zelfs om om zo veel mogelijk voer voor zo weinig mogelijk geld te krijgen. 
De ukkies hebben geen idee dat er ook ellende op de wereld bestaat. De honger die ze geleden hebben is verleden tijd. Ze genieten volop en doen wat pups horen te doen. Veel spelen, eten, plassen, poepen en slapen. En dan het liefst boven op elkaar. Geeft zo'n lekker veilig gevoel.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten