zondag 10 september 2017

De rotste niet

Het was vanmorgen relaxt opstaan. Ik was helemaal alleen thuis. Nou ja, alleen alleen ben ik hier nooit.
Met zeven honden binnen en een paar pups buiten ben ik zeker niet alleen.
De grote pups die het de eerste nacht in de slaapkamer zo wonderbaarlijk goed deden, hebben me de afgelopen nachten toch wakker gemaakt. Nu Erik er niet is vind ik het niet erg. Dat ze mij wakker maken tot daar aan toe, maar voor Erik zou het niet fijn zijn. Zijn wekker gaat elke dag om 06.30, dan wil je toch graag een ongestoorde nacht. Die heeft hij nu op st Maarten ook niet, maar dat is niet mijn schuld.
De kleine frummels doen het goed! Ze zijn erg blij en kwispelen hard met hun ieni minie staartjes.
Het is op foto zo slecht te zien hoe klein ze nou eigenlijk zijn, maar kijk even naar deze foto.


Een gieter en een bezem. Deze witte dame komt net boven de bezem uit. 700 gram was ze toen ik haar meenam. Ik denk dat daar inmiddels wel wat gram bij is gekomen.
Ze eten geweekte brokken in geitenmelk met Brinta. Ze vreten het! En dat dan een paar keer op de dag.
De witte dame heeft een bakje voor zichzelf. Dit is een meisje met pit! Die eet het liefst alles alleen op.
Arm broertje en zusje, die zouden dan niks krijgen. Dat hebben we nu dus even anders opgelost.


Dit is het tweede dametje. Ook zo'n ukkie. Het broertje lag achter de steen te slapen, die zet ik de volgende keer op de foto.
Er is nog iemand die er een bijzondere slaapplek op na houdt. De kat. Nee hij heeft nog geen naam, daar denken we nog hard over na.
Het leek alsof hij niet begreep waar de kattenbak was. In ieder geval deed hij er zijn behoefte niet op en dat is toch echt wel de bedoeling. Nu hebben we de deksel er maar even afgehaald in de hoop dat hij het nu wel begrijpt.
Wat hij er van begreep is dat er nu een soort huisje op bed staat waar je in kunt liggen. Oke, dat kan ook, al had ik dat zelf niet echt als bedoeling.


Nu maar wel hopen dat hij de kattenbak als kattenbak gaat gebruiken. Daar zou ik toch wel erg gelukkig van worden. Als hij dat doet mag hij van mij in z'n huisje blijven slapen, elke dag, ik ben echt de rotste niet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten