maandag 9 mei 2016

De Hulk

Het normale leven zou weer begonnen moeten zijn, zei het niet dat ik een zieke en een examenkandidaat in huis heb. Twee extra personen in de ochtenduren om mij heen dus.
Maud had vandaag geen lessen. Morgen gaat ze nog één keer naar school voor een extra uitleg over wiskunde en dan in de middag vertrekt ze naar Bonaire.
Erik heeft zich ziek gemeld.
Hier een kleine impressie hoe hij er ongeveer uit ziet.


Kan erbij vertellen dat zijn arm nog mild is, buik en vooral rug zijn twee keer zo erg.
De vraag kwam voorbij of hij naar de huisarts was geweest. Ehm, nee. Is ook niet heel zinvol.
Er is geen medicijn tegen. Je kunt een paracetamol nemen en verder is het uitzieken.
Bij de chikongunya variant bleven bij anderen de gewrichtsklachten lang aanwezig. Hiervoor waren dan weer wel pijnstillers of ontstekingsremmers voor te krijgen, maar zolang het allemaal te doen blijft zie ik Erik niet naar een huisarts gaan. Alleen als ik hem er toe dwing, maar die noodzaak zie ik ook niet.
Zieke en examenkandidaat in huis of niet, ik heb gewoon zo mijn agenda.
Youri had vanmiddag een afspraak bij de orthodontist. Daarna even door naar Kooijman, de praxis van Curacao. Ik had zaterdag een nieuwe stok gekocht voor de dweil. Deze stok is niet van hout, maar van metaal. Nu schijn ik ontzettend sterk te zijn. Het ligt natuurlijk nooit aan de winkel of het materiaal, maar bij de eerste de beste keer uitwringen van de dweil buig ik zo de stok door.
De Hulk is er niks bij. Echt leuk was het niet. De stok schoot doordat ik kracht zette en er op leunde maar net langs mijn gezicht. Hij raakte net mijn oor. Die heeft het gelukkig overleefd, de stok niet.
Ik had de bon al weg gegooid en ook geen zin in een discussie. Nieuwe stok gehaald en morgen maar eens kijken of er minder spinazie gegeten moet worden of dat het toch aan het materiaal ligt.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten