zaterdag 28 november 2015

Nat, nat en nog eens nat

Vanmorgen vroeg werden we gewekt door hevig onweer. Ook hoorden we het hard regenen.
Eerst maar eens de honden binnen gehaald die buiten sliepen. Die waren allemaal nog droog. Ze hadden allen een heerlijk plekje op de porche en waren ook eigenlijk niet onder de indruk van het onweer. Mooi zo, dan zullen dit ook vast honden zijn die met oud en nieuw ook niet direct in de stress schieten.
We hadden in het begin van de middag een lunchafspraak staan. Daar maakten we ons om 9.00 uur nog niet zo'n zorgen om. Maar hoe verder de ochtend vorderde, hoe natter het werd.
Er kwam zelfs een weerwaarschuwing.


Nou die hebben we in deze vorm nog niet eerder gehad. Mmm binnen blijven. En die lunchafspraak dan? We hebben het wel door laten gaan, maar op een lokatie meer in de buurt. Zo hoefde we geen onnodige risico's te lopen.
Dat was een goede keus. De wegen waren op sommige plekken onbegaanbaar. Veel water en diepe plassen.



Dat het heftig was laten deze foto's wel zien. Deze zijn gemaakt op het resort waar we twee jaar geleden de eerste zes weken hebben gezeten. Er zijn rotsblokken naar beneden gerold en een modderstromen heeft gewoon een deel van de weg meegenomen.
En deze foto komt van iemand die op blue Bay woont. Dat is waar wij ook een half jaar gewoond hebben.


Nat, nat en nog eens nat. Helaas heeft ook niet iedereen het binnen droog kunnen gehouden.
Bij een collega is al het water naar binnen gelopen en ook bij wat anderen zag ik op Facebook staan dat het helaas ook binnen bij ze nat was. 
Daar hebben wij gelukkig geen last van. Wat wij wel hebben is een modderbad.


Ik kan nu een spa beginnen door een heerlijk modderbad te bieden en daarna afspoelen in de natuurlijke buitendouche. Big business. Zo is al die regen nog ergens goed voor. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten