donderdag 20 april 2017

Van groen naar dessert

Vanmorgen zijn we weer op tijd vertrokken om onze rit naar Las Vegas te vervolgen.
We hebben het stille maar best gezellige Bakersfield weer verlaten en zijn de highway opgedraaid.
Het werd een rit van 4,5 uur waarin we de verandering van gras en groen naar kaal en rots hebben kunnen zien.
We begonnen met een heuvelachtig landschap met mooie grasvelden.


Daarna werd het hier en daar een struik en zand als ondergrond.


En de rit eindigde met kale rotsen met daartussen eindeloos lange snelwegen van drie, vier banen breed.


En dan ineens is daar Las Vegas. Enorme hotels en veel reclame en schreeuwende borden. 
Als we nog niet wisten waar we waren kwamen we er nu wel achter.
Ons hotel is buiten de strip van las Vegas. Om twee redenen, ik hou er niet van om in de megadrukte te zitten en het was achterlijk duur.
We zitten er nu een kwartiertje rijden vanaf en dat is prima. 
We zijn vanavond natuurlijk wel meteen gaan kijken. Wat is het er druk! En wat je zie je veel!


Op één avond zagen we al meerdere limousines, verlengde hummers, een Porsche, een corvet en een mustang rijden. 
Youri is altijd al erg geïnteresseerd geweest in koken. Hij kijkt ook regelmatig kookprogramma's en wist dat Gordon Ramsay in Las Vegas een restaurant heeft. Het enige restaurant van hem in heel Amerika is precies hier. De grote wens van Youri was dan ook om daar een hamburger te eten.
We waren niet de enige met dit idee. Er stond een behoorlijke wachtrij, maar ja je moet er wat voor over hebben. We hadden op nog wat geschreeuw uit de keuken gehoopt, maar dat zat er niet in. 
Ik had mijn zinnen gezet op de fonteinen van één van de grootste hotels op de strip.
Die geeft om de zoveel tijd een show met muziek. Het was geweldig!


Nu uitgeteld op bed, want de voetjes zijn weer moe zat. Overdag merk je dat niet zo, maar als je eenmaal ligt, pfff.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten