zondag 2 april 2017

Ingebouwde klok

Ik dacht dat honden een bepaald intellect hadden waardoor ze ook weten wanneer het weekend is.
Die van mij zijn dan minder goed afgebakken ofzo, want vanochtend 08.00 uur begon de eerste aan zijn ochtendgymnastiek. Al snel volgde de rest en was het een drukte van belang in de slaapkamer.
We willen eruit en wel nu. En als ze eruit waren wilden ze erin. 
Ik heb een bepaalde strategie om hier dan mee om te gaan. Kop onder het kussen en net doen of je niks hoort. Ik kom daar nog wel mee weg. Erik kan niet meer slapen als hij eenmaal wakker is, die is er maar uit gegaan.
Na een uur of twee druk doen, blaffen, rondjes rennen en iedereen wakker maken waren ze eindelijk klaar.


Ik krijg dan erg de neiging om ook te gaan gillen, rondjes rennen en de honden wakker te maken, maar vermoed dat ik dan voor krankzinnig zal worden uitgemaakt. 
Het werd dus een lange dag die we zeker ook wel goed besteed hebben. We zijn druk met de voorbereidingen van onze laatste reis die we vanaf Curacao met z'n vieren zullen maken.
Over 1,5 week vertrekken we naar Amerika waar we van San Fransisco via las Vegas naar Los Angeles rijden. Onderwijl zullen we vele natuurparken aandoen waaronder de grand canyon.
We hebben alles zelf uitgeplozen en geregeld. Het is dan ook belangrijk om met z'n tweeën even samen goed te kijken of alles klopt. 
Daarna was het voor ons tijd voor wat ontspanning. Dat vonden de honden maar raar.
Baas, baas, wat doe je in dat water? Dat kan toch niet oke zijn! Ga er nou uit, je wordt kletsnat.


Sorry Bella, dit is nou even ons moment. 
Tommy heeft gelukkig wel een goed ingebouwd klokje. Die heeft heerlijk liggen chillen in zijn eigen huis.


Lekker spelen en rennen heeft hij ook gedaan, maar dan om 11.00. Deze kat heeft dezelfde ingebouwde klok als ik. Kat naar mijn hart, die Tommy.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten