donderdag 27 april 2017

Pillen en poeders

Het leven van een reiziger is niet zonder slag of stoot. Langzaamaan treed de vermoeidheid op en komen er wat kwaaltjes. Inmiddels is iedereen verkouden en heeft Youri zelfs koorts.
Zal het komen door de grote temperatuurwisselingen? Of misschien door de airco's?
Of zal de oorzaak te zoeken zijn in de eentonige maaltijden die we eten doordat we zelf geen gelegenheden hebben om te koken.
Vandaag was de laatste rit van deze vakantie en ik geloof dat niemand daar rouwig om was. Het is mooi geweest, na een ruime 3000 kilometer hebben we de auto lang genoeg van binnen gezien.
Ook het vooruitzicht de laatste dagen niet in een hotel maar in een huisje te verblijven, sprak erg aan.
In de auto werd dan al druk nagedacht over wat er gekookt zal gaan worden. Eindelijk weer een keuken en zelf de keuze in wat je in een gerecht stopt.
Unaniem werd er besloten dat er spagetti gegeten zou worden. 
Onderweg tijdens onze stop bij een supermarkt werd naast de nodige vitamine c in de vorm van fruit ook wat poeders en pillen gekocht. Het is wat dat betreft in Amerika echt een whahala. Heel veel van wat je in Nederland alleen op recept kunt krijgen staat hier in de supermarkt of bij een pharmacie.
En als je dan een doosje paracetamol koopt krijg ik er niet zo'n stomme vraag bij of ik het product ken en er misschien nog vragen over heb. Die vragen vind ik echt het toppunt van pamperen.
Nu maar even afwachten of alle pillen en poeders ons er eerder bovenop zullen gaan helpen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten