zaterdag 29 april 2017

Op stap

De plannen van vandaag werden toch nog gewijzigd.
Onze vrienden kwamen op de lijn dat de wind vandaag te hard was en daarom surfen voor beginners niet was te doen. Maar morgen zou het beter zijn en dan is er tevens een surf festival. 
Gelukkig vliegen we zaterdag pas laat terug naar Curacao. We hebben de nachtvlucht, niet echt iets om naar uit te kijken. Nou ja, dat is 's avonds pas. Overdag gaan we eerst nog veel plezier hebben.
Dat hebben we vandaag ook gehad. Met z'n drieën zijn we op stap gegaan.
Youri was nog niet voldoende opgeknapt en vond hetgeen wij gingen doen nou ook niet geweldig interessant. Wij wel, wij vonden dit een must om te bezoeken.
We hebben de beruchte letters opgezocht. We moesten via een luxe wijkje met vele bochten naar boven. Tot we niet meer verder konden. 


Dat die letters 14 meter hoog zijn zou je niet zeggen als je er zo in de buurt staat.
En eigenlijk gaat het nergens over. Een naam op een berg. Thats it. Wel toevallig terug te zien in duizenden films. 
In die duizenden films spelen ook duizenden acteurs. Die hebben dan weer hun walk of fame.
Daar ook nog maar even gekeken dan. 


Ik heb de ster van mijn held ook gevonden.


Onze trip van vandaag eindigde bij Santa Monica beach. Hier ligt een pier met daarop een half pretpark. En druk dat het er was!
Ondertussen gebeurd er thuis ook van alles. In de afgelopen dagen toen we ons tussen de tissues en de neusspray bevonden was ik regelmatig weer even online met Rescue Paws.
Er is weer genoeg shit op Curacao. De dumpingen zijn dagelijkse kost en de opvangplekken schaars. Zeker in de vakanties wanneer fosters ook even weg zijn.
Gisteren was er een moeder met drie al wat oudere pups gedumpt en weer gevangen. De pups zijn al naar een foster, de moeder ging door naar de dierenarts voor de sterilisatie. Daar moest ze vandaag weg, maar waarheen.
Ik had wel een foster in gedachte en haar een berichtje gestuurd, maar zij bleek later de hele dag zonder WiFi te zijn. Omdat we moesten handelen, ik bijna terug ben en ik hele lieve dierenvrienden in mijn huis heb die graag willen helpen, heb ik haar naar ons huis laten brengen.
Welkom Alexa, ik kom zondag met je kennismaken.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten