zondag 9 april 2017

Ander kind

Met deze zaterdag zijn we het weekend van de verjaardagen gestart.
Davy heeft de aftrap genomen en werd vandaag 20 jaar. Dit hebben we gezamenlijk met zijn ouders vanmiddag op het strand gevierd. Ook voor Davy is het zijn laatste verjaardag op het eiland. Hij vertrekt met zijn ouders in juli naar Nederland. Voor nu dus de laatste keer in de korte broek, met 31 graden en de voeten in het zand de verjaardag vieren. Aankomende maandag is Maud aan de beurt en ook voor haar is het de laatste keer hier. 
Na de verjaardag stond de kapper in de agenda. Ja alweer, ik had donderdag natuurlijk ook al een afspraak. Alleen donderdag was deze voor Maud en mij en vandaag bij een andere kapper voor Youri.
Youri is altijd heel kritisch naar kappers. Er zijn er maar weinige die het in zijn ogen goed doen en waar hij na een knipbeurt tevreden naar huis gaat. Hij gaat hierdoor dus naar een andere kapper dan Maud en ik.
Youri was er al weken mee bezig, zou hij wel of niet zijn haar kort knippen?
Hij had er zo zijn ideeën over en verzamelde foto's van kapsel die hem wel wat leken. De vraag was natuurlijk of het kapsel wat hij uitzocht ook bij zijn type haar paste.
Vanmiddag was het dan zo ver. We hebben de kapster zijn plannen uitgelegd en hij ging ervoor.
Hij durfde het aan en zij ook. De schaar ging erin. 


Hier het moment vooraf.


En dit een half uur later. Ik nam een totaal ander kind mee naar huis. Youri was zo waar zelf ook tevreden, dat mag bijzonder genoemd worden. 
We hebben meteen ook maar een pot gel aangeschaft want daar komt hij niet meer onder uit, dit kapsel heeft meer verzorging nodig dan zijn vorige.
Vanavond is Maud vast met een stel meiden haar verjaardag gaan vieren. Ze wilde ontzettend graag sushi eten op haar laatste 'kinderfeest'. 
Het lekkerste sushi restaurant zit aan de andere kant van het eiland. Geeft niet, maar heen en weer rijden was alleen niet zo handig. We hebben Maud gevraagd of ze er bezwaar tegen had als wij er ook zouden eten. Wel aan de hele andere kant van het restaurant natuurlijk, maar helemaal alleen met de meiden was ze hierdoor niet. Het was geen probleem en zo hebben wij vast onze 20 jarig huwelijk gevierd. Of ik dat nou dinsdag of nu doe, laten we het vooral praktisch houden.
We hebben wel met toestemming een aantal foto's gemaakt van de gezellige meidenbende.




Morgen even geen feestje, maandag gaan we weer verder.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten